Ranč Vallis Aurea |
Odgovori | Stranica <1234 37> |
Korisnik | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam uživala u ljepotama ovog divnog ranča!Divota!!!!Svaka čast tebi i tvojima na trudu i zalaganju!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej toni.....znam da si ti obožavatelj seoskih vrtova...pa se nadam da uživaš.....
|
|
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne biste rekli da nema cvijeća....e pa ima....evo jedna crocosmia koja nije luficer ali ako neko ima luficer...rado bih je imao...
I ono što svaki ranč ili farma mora imati a to je naravno.......SUNCOKRET |
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao dijete sam često išla u slavoniju i suncokret me uvujek asocira na slavoniju. pamtim cijela polja suncokreta koja su me uvijek fascinirala!
bravo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bundeve i tikve u polju su nikle
velike i male
i samo se hvale...
Ovak, da ja kao veliki znalac, je li, ha,ha,ha, nešto po tom pitanju... bundeve su ove velike koje su uglavnom služile za ishranu životinja ili dok su jako mlade i mekane za ljudsku ishranu, no u Slavoniji su to bundeve, a u nekim drugim krajevima lijepe naše tikve ili tikvanje, a tikvice se obično koristi izraz za ukrasne i male, mada i njih ima raznih... pa čak i jestivih . No ima i velikih koje su za ljudsku ishranu, a to su one što se peku u rolu ( rerni), narandžaste iznutra a opet i za njih ima raznih naziva ... morkinje, turkinje... no sve je više vrsta koje se koriste za ljudsku ishranu, jer je prepoznata kao hranjivo i ljekovito povrće http://www.sveosvemu.com/tikva-hranjivo-i-ljekovito-povrce mada moram skrušeno priznati kada sam bila dijete i kada su mama ili baka skuhale bundevu na čušpajz sam vikala fuuuj, bundeve su za svinje..., a sada se davim u nekim specijalitetima u kojima je između ostaloga i bundeva ili tikvica, nebitno...
P.S. ispričavam s ešto sam malo začatala temu
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve pohvale za vas ranc,predivan je
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sadite vi to sa velikim smislom za lijepo. One bundeve okružene nevenima su baš ukras!
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne stižem staviti nove slike ali bit će....hvala svima
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo me baš raspoložilo! Konačno se opet javljaš naš najmlađi (i vrlo uspješni!) vrtlaru
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti misti.....rušili smo program na kompu pa su mi se zbrisale sve slike...kad poslikam nove odmah ih stavljam....
|
|
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Antune ranc ti je predivan kao i sve ono sta je na njemu vidi se da jako puno ljubavi ulazete u njega samo tako napred mozda ti i jednog dana dođemo na njega u goste |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slobodno navratite...nije problem.....bilo bi mi drago...pozdrav
|
|
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene....nisam vas zaboravio....samo su mi roditelji bili na putu i uzeli su aparat.....
Pa krenimo s novostima......evo jedna kana koja je nešto između narančaste i roze......imam još jednu vrstu koja ima manje cvijetove i sasvim je crvena... Imam jedno pitanjce.....one ukrasne tikvice koje sam ranije objavio počele su blijediti....da li je već vrijeme da ih berem.....evo slika..... A evo jedna mala koja je još jarkih boja pa ne bih volio da mi i ona izblijedi.....da ju odmah uberem??.... |
|
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |