Marta - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja bi molila!
Stojim u redu iza Natalije!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Moze nema problema ima ih mislim 5 mladih samo me sjetite u 9 - 10 mj kad joj otpadne lisce da ih vam posaljem
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
I ja bih molila jednu ako može?
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ok,Martina!!!
Hvala u naprijed!!! |
|
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Moze! znaci Natalija, Lovro i HanaK
![]() Btw zna li netko di ima kupiti andeoske trublje?
ako netko ima trajnica visak sve prihvacam
![]() |
|
![]() |
|
Da li netko ima sjeme, reznicu ma bilo sto od Hibiscus moscheutos ?
|
|
![]() |
|
Nažalost, nemam ništ od toga!!!
|
|
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
pozdrav martina, pokusala sam ti poslati na pp al javlja da je inbox pun. vidim da imas veliko iskustvo sa žižulama. kupili smo jednu prije par godina i ne ide nikud, samo lista i to je to. premjestili smo ju ove godine na više sunca, dala je cvjetiće ali mislim da se nista ne zamece. bila bi zahvalna na bilokakvom savjetu. mama ih ooobazava jesti, a bilo bi super da si moze i svoje ubrati
![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Imam ja H. moscheutos,uskoro će cvjetati ,valjda će biti koja sjemenka.
|
|
![]() |
|
Kikach vidila sam jucer i obrisem sve PP
![]() pa neznam ti ni ja puno o zizuli mi imamo posadenu u vrtu jedno 20g
kad sam se preselila uzela sam jednu mladicu i evo 3 god. lipo napreduje i krcata je cvjetica
mozda ti ovo pomogne http://www.vinogradarstvo.hr/index.php?s=885
Trava hvala!!!samo se nadam da ce mi sjeme niknuti
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Trava, koje boje su hibiskusi?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
i ja bi se prebilježila za jednu žižulu a trajnica imam nešto ali to ide najesen ili ?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Nata i lile sve su zizule "rezervirane" ako bude jos koja ja se javim
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mikica2 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
I ja bih molila žižulu ako bude koja još.Ak ne sad bilježim se za iduću godinu ako može?
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
I ja bi molila žižulu ako ima viška! ( vidila sam ja ovaj oglas odavna, nisam znala da je žižula čičimak kojega ja tražim)
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |