Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Ruže
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruža Osiria
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruža Osiria

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 00:27
Ja sam ovu ružu prvi put vidio u jednom talijanskom katalogu pred dvadesetak godina.Na prvi pogled izgleda prekrasno,ali po meni ovo je slika napravljena samo radi bolje prodaje i u stvarnosti ne vjerujem da ona ovakva postoji.Ružu Osiriu uzgojio je Kordes 1978 i malo drukčije izgleda.U svom vrtu imam jednu takvu ružu evo i slike...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
llav View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje llav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 22:03
hvala, javim se sa prvim rezultatima i iskustvima
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 09:29
Sretno u uzgoju!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
llav View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje llav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 08:24
iduće godine planirama nabaviti ovu vrstu ruže iako sam dobio informaciju da ova vrsta daje odlične rezultate kao staklenička ruža, a kao vrtna je manje bujna
ali ipak ću probat
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 21:29
Da mene ko pita kaj je to, ja bi rekla neka tehika ukrašavanja s ekstra kvalitetnom svilom.
Pravo čudo prirode!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
llav View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje llav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 18:23

Evo, naišao sam na sliku ove vrste (OSIRIA) ruže na netu i odmah me je fascinirala.
Želim čuti Vaše kometare i možda ju netko posjeduje u svom vrtu

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.