Ruža Osiria |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam ovu ružu prvi put vidio u jednom talijanskom katalogu pred dvadesetak godina.Na prvi pogled izgleda prekrasno,ali po meni ovo je slika napravljena samo radi bolje prodaje i u stvarnosti ne vjerujem da ona ovakva postoji.Ružu Osiriu uzgojio je Kordes 1978 i malo drukčije izgleda.U svom vrtu imam jednu takvu ružu evo i slike...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
llav ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
hvala, javim se sa prvim rezultatima i iskustvima
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Sretno u uzgoju!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
llav ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
iduće godine planirama nabaviti ovu vrstu ruže iako sam dobio informaciju da ova vrsta daje odlične rezultate kao staklenička ruža, a kao vrtna je manje bujna
ali ipak ću probat |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Da mene ko pita kaj je to, ja bi rekla neka tehika ukrašavanja s ekstra kvalitetnom svilom.
Pravo čudo prirode! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |