Pomoć kod odabira ruža |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živim u Zagrebu, ove godine za svoj vrt planiram nabaviti ruže, vjerojatno grmolike? Koje su vaše preporuke, gdje ih je najbolje kupiti?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maggie, pogledaj na netu Rasadnik ( vrtlarija ) Horvat ili Virag!
Kod Horvata u Zg-u su skoro duplo skuplje.... Imam ruže od obje vrtlarije- na proljeće ću vidjeti kakve su od Viraga ( sadnice su izgledale jako lijepo ). Ubuduće, bilo kakve trajnice a naročito ruže, najbolje je saditi u jesen. Pozdrav! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja preporučam Viraga. Cijena sadnice je 19 Kn, a zajedno s poštarinom je 22 Kn. Od njega imam već puno ruža i sve su mi se primile i lijepo uspijevaju. Jedini je problem kaj on isporučuje ruže na jesen. Znači da možeš naručiti tek u lipnju za slijedeću jesen. Ali, možeš preko interneta naručiti katalog da ti pošalje. Cijena kataloga je 12 Kn.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam prije 2 dana katalog.Uz katalog sam dobila papir na kojem pišu uvjeti prodaje.Na njemu piše da narudžbe primaju od 1.1. do 15.2. ali 2011.god.Kako onda ove godine,ista stvar kao i prošle,znači ako sad naručim ,pa ne pošalju valjda tek na jesen ili?
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da se radi o greški, jer od 2008. a možda i prije, Virag prima narudžbe od 1. lipnja za isporuku na jesen od listopada pa do prosinca. Ruže treba naručiti odmah početkom lipnja, jer je isporuka po redosljedu zaprimljenih narudžbi. Izuzetak su Gorski Kotar i Lika, tam šalje prvo zbog klime.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam sigurna,ali mislim da on ima i proljetnu isporuku ruža,trebalo bi provjeriti.
Išla sam pogledati.Narudžbe za proljetnu isporuku primaju do 1.3.2012.,a isporuka početkom ožujka,zavisi od vremena.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja sam sad nazvala direktno u Virag i naručila par ružica.Znači glavna prodaja im je u jesen,a narudžbe primaju do 1.6. ,sve ono što ostane od jesenske prodaje može se naručiti do (njihova preporuka)15.2.,jer se dešava da do 1.3. oni nemaju većinu ruža,zapravo što ostane pakiraju i šalju po velikim trgovinama,pa onda više ni neznaju šta imaju,a šta ne.Eto tako je meni čovjek objasnio,a ja predlažem tko želi neku posebnu,neka požuri dok još ima.Isporuka je ove proljetne narudžbe kraj veljače,početak ožujka.
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo naručila Don Juan, Schwanense, Polka, Westerland, Double Delight to je za sad a ostatak ćemo na jesen
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam još nekoliko njihobvih ruza,ali moram se s+i sa tom malom brojkom zadovoljiti,najradije bi uzela cijeli katalog
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas su mi stigle ružice iz Viraga.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koju ružu bi preporučili za rast u teglici, na balkonu koji je okrenut prema istoku? Hvala svima!
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maggie, gore je vec receno da Virag ima svoj katalog ( 12 kn ). Najbolje bi ti bilo da ga narucis i malo pregledas. U njemu ima dosta ruza sa njihovim karakteristikama, pa se mozes sama odluciti. Iz iskustva ti mogu reci da su ruze kvalitetne, a i cijena im je pristupacna.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
malenaa
Novo sjeme Pridružen: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa mozes i sama zakljuciti da se ruze i sve druge biljke presaduju u jesen i proljece! |
|
malenaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zasto da narucis kada imaju katalog na svojoj strani skines u PDF-formatu i sama isprintas tako ti ima :http://www.virag-roses.hr , www.vrtlarijahorvat.com , http://www.ruze-simak.com |
|
halyna
Novo sjeme Pridružen: 17 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bokić. u pravu si. poliante su prekrasne. prezadovoljna sam. hvala!
|
|
halyna
Novo sjeme Pridružen: 17 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica-marija bistrica ili zlatar bistrica?
|
|
goran44
Upravo klijam Pridružen: 18 Listopad 2012 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebao bi prekriti zid od susjedove garaže koji mi gleda u dvorište i nisam siguran koju bi ružu posadio pored zida. Da li da to bude penjačica Climber ili ruža pokrivačica? Vidi sam da ruže pokrivačice znaju postaviti uza zid i usmjeravaju grane lijevo i desno te tako dobiju gustoću.
|
|
malenaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže penjačice se penju u zrak a pokrivačice tla su niske ruže koje se znaju saditi na vrh zida i pustiti da padaju
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj prijedlog je rambler ruža.ima nešto sitnije cvjetove nego cimbler,cvate tokom čitave sezone, jako brzo raste i bude zgusnuta poput bršljana za razliku od cimbler koja nije tako gusta
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |