Sobni zvončić Campanula isophylla |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj puno ti hvala!!!!!!!! Pogledaj pod oglase ako imam nešto što ti hoćeš
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ovdje vlada sracna i topla atmosfera
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana, imaš pm od mene, ćirni
a zvončić što ja imam sjeme izgleda kao četvrta slika u prvom redu na ovoj stranici http://images.google.hr/images?svnum=10&um=1&hl=hr&lr=lang_hr&q=campanula&btnG=Pretra%C5%BEi+slike nisam stoposto sigurna da je to baš taj, ali mu cvijet izgleda tako, na vrećici ima bijela, roza i ljubičasta boja cvijeta |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen, to nije sobni zvončić. To je vrtni, Campanula medium, i njih ima u plavoj, bijeloj i rozoj boji, a Campanule izofilije (sobni) ima samo u plavoj i bijeloj boji.
|
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam da nije taj koji hana traži, već sam joj rekla kakav je cvijet pa nek vidi....
Ažurirao Arwen - 20 Studeni 2007 u 00:05 |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema veze i taj je krasni,samo ti pošalji
a IZOPHYLLA se i dalje TRAŽI Ažurirao hana - 20 Studeni 2007 u 15:26 |
|
Arwen
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana, jel ti stiglo pismo od mene?
|
|
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam isto vrtni ali sam ga posadila i u teglicu i cvjetao mi je cijelo vrijeme...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdana,obično je razlika između vrtnog i sobnog cvijeta (yuca,begonija,ovaj zvončić i sl.) što vrtno može biti i u tegli(i u kući) dok sobno teško da može biti vani. Sobno je puno nježnije
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam shasha
Ažurirao Zvjezdana - 09 Siječanj 2008 u 13:50 |
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I sobno se može van posaditi!!!
jeino što je problem da u 99% slučajeva ne preživi!!
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja danas kupila ovaj cvijetić,nisam mu mogla odoljet..pa tražim savjete ako tko ima..
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
di si ga kupila i ak se može znat cijena? Koje boje? Bijeli ili plavi? Ja tražim bijeli
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sam plavi, bjeli nisam ni vidjela. kupila u Kauflandu, mislim da je 11,00 kuna. Ti ga imaš, iskustva? Gdje ga držiš? |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma imam mali plavi,Natalija mi poklonila,to je sobni zvončić,jako lijepi |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako prekrasnom cvjetku nismo ni ja ni MM mogli odoljeti. Pravo osvježenje u ovim još hladnim i tmurnim danima. campanula
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana2,ni ja joj nebih mogla odoliti.. .. prelijepa je!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana baš je prelijepa svaka ćast
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana stvarno je divna,odličan ulov...
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |