Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1234 77> |
Korisnik | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
,
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome se imaš sa čime faliti! Dobro došla i fali se i dalje!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla i nastavi se hvaliti!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se baš sviđa kod tebe: i palma i ruže, a ovaj kaktusinjakje divan
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prije svega, kao velikog pasoljupca, oduševio me tvoj ljubimac...da mi je znati kako se zove...
priznajem da sam i ja željo očekivala fotke kaktusnjaka i sukulentarija, jer sam već mnogo krasnih tvojih primjeraka vidjela na temi o njima...ako bi bila ljubazna, kada ćeš imati malo vremena, poslikaj to malo iz nekoliko kutova...
također želim pohvaliti kamene posude u kojima se nalaze neki primjerci, jako mi se sviđaju...
lijei pozdrav
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon!!!
baš mi je drago da si napokon otvorila svoju temu, imaš svašta za pokazati, biljke su ti za 10 , a sve složene cakum - pakum super izgledaju kamenjar sa kaktusima predivno izgleda na slikama, jedva čekam da ga vidim uživo i naravno, moram udijeliti kompliment i timu - predivan je , ma gledaj samo kako on čuva tvoje kaktuse majstora od posuda sam već hvalila |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam gt ,moon i dijana
retriver sara moja ljubav se zove tim i meni su psi moja velika ljubav ,ne samo moj ,nego svi psi svijeta...a tvoja retriverica je pas kojeg želim imat isto,sve ih volim al njemački ovčar i retriver su mi favoriti
natalija ajde dođi na kavu da je popijemo ovdje kraj kakatus gartena ..
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo mojih echereria
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj kapitalac
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja konačno obilje ljepote koje je kod tebe na jednom mjestu. Prekrasno. Ubrzo ćeš morati mijenjati naziv svoje teme - ovo već sada sliči genijalštini-originalno i jedinstveno, još nisam vidjela nešto slično na forumu, bar što se tvojih kaktusa tiče...
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala gricka ...ja na žalost nisam mogla imat biljke jer sam dolazila u hrvatsku 2 put godišnje..posadila sam ruže jer one mogu preživit i evo preživjele su ..kaktuse sam posadila jer oni mogu preživit i ako mene nema par dana ...sad ovu jesen krećem sa sadnjom svega po malo....hvala bogu da sam našla vas i uz vaše savjete imat ću i ja moj vrto pun biljki ..a planiram i kaktus garten napunit puzajućim sedumima ..ma polako ....
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je koncipiran sjajno. Ružama je možda ove godine malo prevruće. Ali zato vjerujem da je tvoj sukulentarij skupa s nizom vaza izazvao zazubice mnogima od nas koji smo veliki ljubitelji ali bez ovakvih prostornih mogućnosti.Prekrasno.
Poseban pozdrav palmi! Krasna je. Četveronožni ljubimac ulijeva respekt!
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti baka,ruže su stvarno me iznevjerile ove godine ali već u svibnju sam znala da ove godine neću imat ruže kako treba...al šta je tu je,zato uživam u sukulentima..evo dobila sam poklon koji me je zamalo oborio sa nogu...jedna moja gošća švicarka mi je poslala ni manje ni više nego 17 različiti sukulenata ..mojoj sreći nema kraja
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedamnaest različitih sukulenta si dobila,mora da si bila jako,jako dobra
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
heheh mali kaktus,švicarci su takvi ,njih ja kad pozovem na kavu ,oni nose bocu vina ,čokoladu ma makar šta za zahvalu..takvi su..a vidili su moj kaktus garten i rekli su mi da će mi poslat PAR kaktusa heheh ... |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo ružica |
|
Odgovori | Stranica <1234 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |