Viridarivm nudi-traži |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | ||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Molim te da mi odgovoriš,jer u drugom slučaju idem u naBavu istih.
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ni meni ne odgovara:(
|
||
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Strpljenja malo cure, valjda ima puno posla.
I ja sam tako nestrpljiva- sve bi htjela odmah i sada ! Nije on sigurno zaboravio na sve nas! |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sunce,hvala na razumijevanju.Evo drage moje ,stavio sam par slika da vidite kako to kod mene doma izgleda u kući kad se posiju biljke, i kako je sve gusto u plasteniku,a imam dva takva, plus vrt u kojem se sve budi i ne znam kojoj bih se trajnici prije posvetio ( prioritet imaju one koje moj pas u igri iskopa ).Nakon što sam objavio svoju listu biljaka,javilo se dosta forumaša,i svakome sam odha odgovorio.Vi koji ste me prozvali znate da sam odmah reagiraona vaše poruke.Svakome sam predlozio da se čujemo telefonski,jer nemam iskustva sa slanjem biljaka.Bilo je svakavih ponuda,među kojima su mi se neke učinile i neozbiljne( jer su mi samo napisali što žele i adresu na koju da šaljem,ili se nakon kratke komunikacije nisu javili,ili su napisali da pošaljem broj pa uopće nisu zvali,ili sam ja shvatio da će doći kod mene po biljke,kao npr sunceee).Ugl,došao mi je ludi vikend, a dvije forumašice koje su me pretpostavljam dobronamjerno prozvale,su mi se sa listom javile u petak navečer.Ja za vikend jednostavno nisam raspoložen za paliti kompjuter,općenito boraviti unutra.Stoga ne brinite,sve ćemo riješiti, a tko god je naručio nešto,biljke su će tim redom i biti rješavane.Pozdrav svima!
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajme posla viridavirm!
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
eh ovo mi je san snova
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...hmmm...možda treba pomoćnike...plaća u naturi ...mislim...biljkama!!!
|
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
*lady750*
Nedavno posijan Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Može meni amarilis crveni i hibiscus??
|
||
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidim i papričice su lijepo narasle.
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti biljkice lijepe i nadam se da će i kod mene biti takve! |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
*lady750*
Nedavno posijan Pridružen: 26 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jaaavi se |
||
Freedom is just another word for nothing left to lose...
|
||
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Viridarivm, malo teško ime za pamtiti, ali prekrasne biljke imaš...
Zanimaju me drvenasti božuri mali i to sve boje osim klasične roza i bijele, koje imam. Osim toga da li uzgajaš steviju?
|
||
sutra je novi dan
|
||
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nažalost,nemam odgovora za amarilise,ništa ni na PP,valjda viridarivm nema vremena pored onoliko posla u stakleniku........
|
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |