moji skromni počeci |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla ,krasni radovi samo nastavi
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magaly jesi li bila u Perlici, odnosno jesi li nabavila "muzičku" salvetu? Očekujem novih radova. |
|
magaly
Nedavno posijan Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam stigla do Perlice jer stanujem na drugom kraju grada..ma ne gori mi nigdje..:))
evo novih radova: |
|
magaly
Nedavno posijan Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo zadnje je bio pokušaj sa tamnom podlogom
a ovo dvoje shabby chic |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično. Ja osobno nikako da se ohrabrim i krenem za tamnom podlogom.
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovu teglicu s patinom sam radila na tečaju decoupage shabby -ija..:))))..a ovu bijelo zelenu s leptirićima doma..
nikako da lak kupim...jer radim sa zamjenskim materijalom pa treba sve lakirati. |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi.Tegla s leptirima mi je posebno lijepa.
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posebno mi se sviđa teglica s jesenjim listom... onaj reljefni dio na njoj je tvoja izvedba ili je to već bilo na tegli? ne razaznajem na fotki što bi bilo, ali je jaaaaako efektno i zanimljivo... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bilo je već na tegli,
ma ja sam totalni početnik, vi ste profesionalci za mene |
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke ja sam pukla...još sam napravila srčeko,sliku na staklu, tanjur od prozirnog stakla i jednu posudicu, slike stavim sutra
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najjeftinije ti je kupiti akrilni lak za parkete.Pazi na cijenu.Velike su razlike.
Moj favorit je pitar na leptire.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Magaly, mi smo praktički susjede - ja ljetujem u Maslenici. Možda ovog ljeta organiziramo kakvu radionicu. |
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a di su srčeko, slika na staklu i posudica? to sutra ti je odavno prošlo... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam, sutra ujutro obečajem
|
|
magaly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo radova..
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magaly, radovi su ti doista lijepi i uredni, samo naprijed i razveseli nas novim radovima.
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jajca mi se baš sviđaju, a i ovaj tanjur sa kuharom je baš super.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |