vrt u ravnici |
Odgovori | Stranica <1234 30> |
Korisnik | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je bajka.Dobrodošao.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došao, vrt je prekrasan!
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došao .
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao. Tvoj vrt me je oduševio. Željno očekujem još slikica.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za Andjelku,Lovro,Jacu,Anu,Moon,Kiki,Dadu,Maris i Sanju. Hvala na dobrodoslici.Bice slicica ali sada pada kisa, drago mi je da Vam se svidja moj stil. Po meni jos dosta toga fali ali sve zavisi od ekonomske situacije zar ne.Ana ovaj vrt se nalazi u Sremu u Staroj Pazovi,tu zivim . Eto sve sam rekao , nadam se da Vam nece smetati sto obradjujem malo slike u Photoscajpu, meni se tako svidja, malo okvira i fotoefekata, jer u principu vecina samo nasprica boje.Da i da Vam kazem da se bavim vrtlarstvom 7 godina, i mislim da cu se celog zivota baviti, po meni je to lep hobi, ali imam i veliku pomoc od moje supruge. Pozdrav
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo dragi forumasi, jos malo slika mog vrta.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
želim ti dobrodošlicu, a tvoj vrt, cvijeće, zelenilo, me ostavilo skoro bez daha, tako veliki vrt..........
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za Loricu, evo jos slika
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao slikaru,vrt ti je prekrasan,pa gdje si se do sad skrivao?Vidi se da je jako njegovan i da imaš raznih biljčica,sve pohvale.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o daa, ovo je jedan divan vrt. radujem se virkanju.
|
|
belica,zagreb
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vrt
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo malo. Imam jedno pitanje. Mislila sam da nam pokazuješ svoj vrt, a ja vidim park. Jesam li nešto pobrkala ili....
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za Cameliu.Belicu, Magnoliu. i Dijanu, hvala. Dijana moze da se kaze da je moj vrt u stvari park, ali u parku nema egzoticnih biljaka(bar u nasem neznam za druge).Pozdrav
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo klematisi poceli da cvetaju ali pun cvat ja mislim da nisu postigli, uglavnom lepi su i ovako.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao u naše cvjetno društvo,vidim lijepi vrt u koji ću rado dolaziti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan ti je vrt,kao iz časopisa,divno
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao prvo želim ti dobrodošlicu, tvoj vrt je raj za oči slike su predivno da sam na početku pomislila da si nam stavio neku razglednicu botaničkog vrta, svaka čast navraćat ću ćešće kod tebe jer vidim da imam što i vidjeti
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
POzdrav za Mali kaktus, Svesu, i Fany, hvala na dobrodoslici, Drago mi je sto Vam se svidja moj park ili vrt svejedno,bice slika samo da grane sunce, ovo je zaredjalo pa svaki dan kisa.
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon ove ljepote čovjek može samo zapjevati onu: divan je kićeni Srem, lijepo je živjeti u njem.
Dobro došao i pozdrav iz Hercegovine. |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosao vrt ti je predivan ,a koliko samo tulipana imas
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Odgovori | Stranica <1234 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |