Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1234 282> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako,jako,jako lijepo .
Dobili smo još jedan predivni vrt!! Dobro došla Slavuj |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je pravi park,oduševljena sam i jedva čekam nastavak
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
No, napokon si se i ti pojavila. Jako lijepo.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduševljena sam viđenim. Prekrasno, od vrtnog dizajna, bilja, kamena pa do krasnih fotografija
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno nešto predivnodobro došla
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima koji su prošetali mojim vrtom i ostavili tragove-svoje poruke
Ove slike su vecinom slike prolječa.U nastavku bi trebao doci rascvali lipanj, pa vruci kolvoz i na kraju prekrasna jesen.posebno cu vam pokazati pojedinačne slike trajnica ali ih ima jako puno. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekamo jer ovo već viđeno vodi k još ljepšem
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je savršeno.isplatilo se čekati.vjerujem da ćeš nagraditi naše strpljenje i ostalim slikicama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kooonačno. Prelijepo. Što kaže ajama, isplatilo se čekati. Radujem se nastavku. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poput ostalih, i ja sam oduševljena tvojim vrtom! Nestrpljivo iščekujem nastavak.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prekrasno!
Čekam nastavak, posebno me vesele trajnice!
P.S. Dobro nam došli!
|
|
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno uređeno dvorište, toliko puno raznovrsnog cvijeća, oduševljena sam
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uskoro stižu i trajnice.puno ih ima kod mene. danas sam malo razgrnula malč oko korijenja i oduševilo me kada sam vidjela koliko novih pupova proviruje, broji jutarnje minuse i samo čekaju da stvore cvjetnu eksploziju. prve boje u vrt su mi donijele moje najdraže biljke-kukurijeci -crvenu i bijelu a zimski jasmin povijene grane sa mnoštvom žute boje. za ove biljke kažem da su najdraže zato što su najhrabrije i prve probijaju zimsko sivilo i hladnocu. za njima polako proviruju male prelijepe reticulate i stvore ljubičasti oblačic, još ako se okite pokojom bijelom pahuljom e.... onda tu ljepoti nema kraja!
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sve koji posjete moj vrt pisati cu zanimljivosti o trajnicama koje sam godinama skupljala i zapisivala. napominjem da je to sve napisao netko drugi-nekada sa potpisom a nekada bez potpisa.
kukurijek-heleborus-zimska ljepota cvijet poznat i kao božična ruža, specifičan je po tomešto se zimi probija kroz snijeg i cvjeta simbolizirajuci trijumf života. u srednjem vijeku se smatralo da ga koriste vještice jer posjeduje narkotička i halucinogena svojstva. kukurijek donosi izliječenje ali još lakše smrt. u ratovima su kukurijekom trovali vodu i tako ubijali neprijateljske vojnike. po još jednoj legendi kukurijek je anđeoskog porijekla a nastao je kada se rodio Isus. djevojka po imenu Madelondošla je pozdraviti tek rodenog Isusa i rastužila se kada je vidjela poklone koje su donijela tri mudraca a ona nije imala ništa. tada je anđeo došao do nje krilima dodirnuo zemlju a na tom mjestu je nikao kukurijek. korisni ili štetničine diojednog carstva, čija je ljepota neprolazna ali nažalost i ugrožena, nepažnjom i nesavjesnošču novih pokoljenja. onda nije za zamjeriti toj prekrasnoj biljci na svom obrambenom mehanizmu-opasnom otrovu |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka nam je dobrodošla ova tema,dobrodošla SlavujVk sa svojim prelepim cvećem Kako je predivno ovde,baš po mom ukusu... Navraćaću redovno da uživam,a i razne ideje se rađaju u glavi pri pogledu na nešto ovako lepo... Svaka čast...i,molim te,zatrpavaj nas sličicama bar dok nam ne stigne proleće |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje je slika vatrenog trna, molim lijepo ?
Pa ja si moram planirati kako bonsai napraviti. Čuj, možda ti se dopadne, pa da i tebi napravim jedan? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ljepote na jednom mjestu
|
|
VG
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Slavuj-čice :)
Vrt je prekrasan,a ove proljetne slikice u punom cvatu prelijepe i radujem se novim.Pa tebe trebam za savjetnika u mom vrtu :) |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oh,dobro došla arim! evo i moje slavonke. ti samo priredi zemlju u vrtu a za raspored i biljke ne brini ima kod slavujčice svega a kako i ne bi kada je vrt -kako je sulejman na kavici rekao-5*6metara
|
|
Odgovori | Stranica <1234 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |