Slike staklenika, plastenika |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno, mislim da je stara 3 godine!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slika iz krupnijeg plana:
Ažurirao administrator - 09 Siječanj 2008 u 11:36 |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi se sviđa taj kaktus, a cvjetovi su mu žućkasti ili? Koliko ti je star taj primjerak?
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijetovi mu nisu žučkasti. Ljetos sam fotkala jedan svoj cvijet Senecia pa možete vidjeti na ovoj slici kako izgleda.
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto vidim da je ova fotka relativno mala, kačim vam drugu gdje se bolje vidi samo cvijet.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Više su bijeli, prljao bijeli, kod kike se bolje vidi!!!
A star je 3 godine!!
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljep mu je cvijet... Čini mi se da je to sljedeće što ću si nabaviti...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neobican i lijep a lak za održavanje i uzgoj!!
|
|
kika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdana, biljka ne cvate kad je skroz mlada. Treba joj par godina do prve cvatnje i cvijetovi su sitni (oko 1 cm), ali zato vremenski dugo cvate.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni ne sjecam se vise. Da ne cvijeta prvu godinu?? mozda stvarno nisam siguran!
Imam mladih sadnica, tako da se mozemo dogovoriti ukoliko se prije ne snađeš.
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema veze što ne cvijeta odma... Pa neki kaktusi nikad ne procvjetaju u kući...
Administratore držim te za riječ... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobijes ga bez brige, ili preko pošte ili mozda na nekoj od kavi ako se budemo opet nasli cvijetoljupci sa foruma!!!
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike
|
|
Geko
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admin. biljke su ti stvarno super. Vidim imaš svakakvog bilja. Može jedno pitanje? Ti se baviš uzgojem ukrasnog bilja ili to više ovako kao kućni gušt. Vidim da ovi staklenici nisu baš mali. Ako se smije znat!?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se bavim uzgojem vrtnog jednogodišnjeg cvijeća.
A ovo ostalo, sobno i ukrasno je iz gusta.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine namjeravam dio terace ostakliti i dio pretvoriti u zimski staklenik za osobne potrebe... trebat ću tvojih savijeta....
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo pitaj sta god te zanima!!! |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Staklenik je u punom pogonu... Bit će lijepih pelargonija...izgledaju tako zdravo....
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooooj Admine ovo je napad na moje srce - kako dobro izgleda.
Da mi je jedan takav za osobni gušt Ali moram i pitati kakva je ono cica maca na 1 slici mini ili velika? |
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |