Cvece je ukras baste |
Odgovori | Stranica <1234 18> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srdačna dobrodošlica i od mene !! Krasni su ti tulipani ali ruža je ruža ! Kraljica vrtova !! Veselim se novim sličicama !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla prekrasno proljeće kod tebe
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla. Prekrasno ti je cvijeće. Neću posebno istaknuti niti jedan cvijet, jer zaista svaki pljeni svojom ljepotom
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla . Radujem se što ću moći šetati tako krasnim vrtom i uživati u lijepim fotkama još ljepšeg cvijeća. Divni su tvoji tulipani, a ruže ostavljaju me bez daha.
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wanesa,vidim nekih novih biljkica, ajde ne skrtari,podeli tvoju lepotu sa nama.
|
|
erutrina
Nedavno posijan Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne proljetne slike!
Dobro došla u cvjetno društvo! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica i s moje strane, nadam se jednom dugom i lijepom druženju u tvom vrtu, lale- tulipani ili kako god, ove godine su te nagradili a bome i nas, isto tako i zumbuli, jaglaci a ruže će tek startati za koji dan i biti lijepe ako ne i ljepše od lani
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, hvala ti na poseti i dobrodoslici. Tvoj vrt je predivan,kao i sobne biljke,a unucica Tara je preslatka! Pozdrav za tebe i Taru! |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, i ja se radujem svakom novom cvetu kad vidim da je procvetao,a raduje me i tvoja poseta! Neke ruze su stare desetak godina, a vecina ih je skoro posadjena,proslog leta su prvi put cvetale. Iskreno se nadam da ce ove godine biti jos lepse! |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Erutrina,veoma se lako razmnozava,otkine se grancica-pelcer koja se brzo zakoreni u vodi ili direktno u zemlju,i onda kad krene sa rastom veoma se brzo siri i cveta celog leta, do prvih mrazeva.Ovu belu margaretu i osteospermume ,imam sad prvi put a imala sam zutu margaretu( leucanthemum) i cvetala je bas celog leta. Zato mi se i svidja... Evo uspela sam da pronadjem sliku da vidis kako izgleda, ovo je na pocetku cvetanja,stalno izlaze novi cvetici,a precvetale kidam da bi lepse izgledala... |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i tvoje cvijeće je postalo ukras ovog foruma dobrodošli
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=aralija] Dobrodošlica i s moje strane, nadam se jednom dugom i lijepom druženju u tvom vrtu, lale- tulipani ili kako god, ove godine su te nagradili a bome i nas, isto tako i zumbuli, jaglaci a ruže će tek startati za koji dan i biti lijepe ako ne i ljepše od laniAralija,hvala na dobrodoslici . Iako je kasnilo ,ovo prolece nas je nagradilo lepim prolecnim cvetovima,zumbuli lale,narcisi, a bice uskoro i drugih cvetova,jedva cekam da procvetaju ruze ,ljiljani,grancice... Bice to prava eksplozija boja u nasim vrtovima...
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |