Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1234 90> |
Korisnik | |
rose girl
Nedavno posijan Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ovo je prekrasno! Samo nastavi, imaš ti još štošta za pokazati! |
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla. Vidim da ću uživati u tvom vrtu!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
Glikica, Smail, Anđelkad, Bucka 123, Dijana 7566 velika
Rose girl, tebe ću ljubiti sutra
Za sve ljubitelje kamena, jedna stara kamenica
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla! Imaš jako lijep vrt i prekrasno cvijeće. Veselim se šetnji kroz njega i novim fotkama.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, dobro nam došla .
Hvala ti što ćeš svoje gušte prezentirati na ovoj temi, jer ja ću u njima guštati i guštati. Krasne fotke, krasna okućnica, krasno cvijeće, krasan kamen i geni kameni |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Karmen, drago mi je da ti se sviđa.
Moon, polaskana sam,hvala.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla,često ću ulaziti u tvoj vrt
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa jako lijepo,prekrasno,veselim se koliko i ti svakom tvom ktasnom kutku,božur mi je zamirisao
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa dobro nam došla i lijepo se družila s nama.Lijepi kamenjar imaš,a ona kamenica je još ljepša.Čekam još sličica.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla draga moja hercegovko!! Više neću biti sama.
Vrt ti je prekrasan i da znaš da sam tvoj redoviti gost! |
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam moje cvjetne dame
Belina,Mandevila,Camellia, Tikvić
Tek sam jučer naučila stavljati slike,pa imam osjećaj da pretjerujem.
Tikvić, drago mi je da ti se sviđa moj hercegovački vrt.
Dragi ste mi gosti
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za moje drage goste jedan nježni cvjetaka
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlicu ti i ja želim!
prekrasan ti je vrt i cvijeće u njemu1 |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrasni grmovi i Jaki
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/jasmin_i_vajgela/58579.aspx -
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
detalj iz žardinjere
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/vodenike_nova_gvineja/58580.aspx -
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(1)
|
još samo fali
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/zardinjera/58581.aspx -
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Antonija na dobrodošlici s juga!
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenica je preslatka, a balkon...ne znam šta da kažem!? Jedna takva mala zelena oaza je i moja tiha patnja.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla u ovu fenomenalnu cvetnu družinu!
Vidim da ćemo zajedno uživati u prelepo "skrojenom" vrtu koji ima sve što jedan cvetoljubac poželeti može...gomile cvetića,bujno zelenilo i pokoje "kamenče" da upotpuni divan doživljaj Vidimo se
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo sam vidjela tvoj krasan plavo bijeli pakujac u temi o pakujcima, a sada sam svratila u tvoj lijepi vrt.
Dobro dosla u nase veliko cvjetno drustvo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <1234 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |