Najljepši vrtovi u 2013 |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitam, ali za mene su svi pobjednici
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam svima. Svi ste odlični.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke i od mene! Vrtovi su prekrasni
|
|
erutrina
Nedavno posijan Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
I ja bi da cestitam - Slavujka - cestitaaam - zaista zasluzeno
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Cestitam Slavuj
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Slavujčice, čestitam, ovo treba proslaviti !
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Slavujčice čestitam!
|
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Hvala vam svima koji ste za mene glasali
Hvala vam svima koji ste mi čestitali Sretna sam što sam pobjednik na ovom natječaju, ponosna što je pobjedio vrt u Slavonij a ovu pobjedu posvećujem Djurdjicivk, mojoj prijateljici, učiteljici, ženi koja je sazidala temelje mog znanja i ljubavi prema biljkama. Đurđa, ovo je naša pobjeda jer ja sam tvoja slika u ogledalu! Čestitam svima koji su slikama svog vrta uljepšali ovaj natječaj a posebne čestitke Rembrantu i Nisi! Admine, tebi hvala na ovom forumu koji mi je promjenio život i postao drugi dom! |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
SlavujVk
Ekipa, hvala, čast mi je biti dio vašeg društva
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitke Slavujka, baš si zaslužila pobjedu. Vrt ti je posebam i zrači pozitivnom energijom!!!
|
|
sutra je novi dan
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
joj Nisa nisam vidjela pocetak da je administrator stavio rankirano - cestitam draga od srcaaaaaaaaaa
rembrant - cestitam divan vrt takoder
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitke Slavujčici čiji sam vrt i osobno vidjela,ali čestitke i svima ostalima jer svaki je vrt na svoj način lijep
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitam, SlavujVk, na zasluženoj pobjedi!
Svim sudionicima ovog natjecanja također čestitam na prekrasnim vrtovima i trudu uloženom u njihovo stvaranje! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(2)
|
Čestitam Slavice!
Također čestitke i Rembrantu i Nisi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Doista, svi su vrtovi prekrasni, i oni koji su stavili svoje slike i oni koji to nisu učinili, bilo je teško za neki vrt glasati a za drugi ne. Čestitke SlavijVk, Rembrant i Nisa, ipak su to vrtovi koji se sviđaju večini forumaša.
Naravno čestitke i svima koji su stavili svoje slike Ante3009, Anastazija, Carol, Anabistrica, Klaudija8, Eli5, Komadek, Toni, Sfinga, Mima46. Svi su vrtovi na svoj način posebni i lijepi.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teško je reći koji je najljepši.u svakom slučaju čestitam svima
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestiam Slavuj. Moj favorit od početka
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Čestitke svima na sudjelovanju u izboru naj vrta u ovoj sezoni i naravno čestitke pobjednici
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je imati ovako lijepe vrtove , čestitke......svima.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke pobjednicima, ali i ostali vrtovi su prekrasni.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |