Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1234 39> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Dada i dobro došla! Kad i ako bude mogu li te zamoliti za pelcer lonicere i onog plavog klematisa?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno, rado ću podijeliti pelcere, ali iz iskustva znam da se klematis reznicom dosta teško razmnožava. Ako netko zna brži i uspješniji način razmnožavanja molim da javi. Loniceru nije teško uzgojiti iz reznice. Uz pergolu se penje Lonicera japonica, a uz ogradu Lonicera tellmanniana (može se vidjeti na onoj posljednjoj slici). U svakom slučaju, uzet ću više reznica, pa ako se zakorijene rado ću ih podijeliti. I još jednom, hvala svima na riječima dobrodošlice!
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada prelijepo svaka cast
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada prekrasno, hvala ti za ove prekrasne fotke, dobro došla u naš biljni kutak
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako mi je ovo samo promaklo!!! Predivno!!!
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je ovo nekako promaklo! Stvarno imaš preljepi vrt....
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala, hvala
|
|
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada 28, stvarno imas zlatne ruke za cvijece. Samo tako naprijed
|
|
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, koja si ti sretnica! Predivne slike, predivan okoliš... zavidim ti, čisto prijateljski... ali budi sretna da imaš tako nešto, ne kao mi u betonskoj i asfaltnoj đungli....punoj smoga, dima i nervoznih ljudi. Uživaj dok možeš.
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Dadoooo krasnoooooooooo
|
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt. Stvarno za dušu odmiriti... I pesek je predivan. Sve je "kao sa slike"
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je čudesan, psić također, a onj plavi clematis, ja sam kupila plavog zove se multi blue, sad me zanima dali će biti kao tvoj ili bar sličan?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah moj Ivane, i ja živim u betonskoj i asfaltnoj đungli, u buci, smogu i ostalim nus proizvodima urbanog svijeta...samo stotinjak metara od ulice koja je jedna od glavnih ulaza u grad, šesti po veličini u RH. Dakle, ovi prizori su iz mog vrta, iza kuće...moje utočište, zelena oaza u kojoj se krijem od nervoznih ljudi...na žalost, od buke i smoga se ne može pobjeći...
Naravno,unatoč tome što su neke negativne stvari neizbježne, ja sam sretnica i zaista uživam u svom vrtu... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, moj clematis je kod mene već četiri godine i ne sjećam se više kako se zove...nemam pojma zašto mi uvijek smetaju etikete sa nazivom biljke...uvijek ih lijepo, uredno bacim u smeće
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Letitia
Nedavno posijan Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada28 prekrasna ti je oaza, a pas je prava guba |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, tvoj Clematis će drugačije izgledati za razliku od Dadinog. Multi blue ima tamnije cvijetove, više plavo-ljubičaste, a i cvijet mu je raskošniji jer u sredini ima kraćih latica.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, znači da imam razloga za veselje
|
|
RIJEKA
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, kako si to napisala ispalo je kao :"Fijuu, dobro da neće izledati kao Dadin, imam razloga za veselje" ...ili si tako i mislila?
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da baš imaš pravo ispalo je super smješno, e nekad se baš tako desi kad ne bi htio, ali nije bilo namjerno, pa ću se iskupiti. Tvoj clematis je najljepši na svijetu iza 7 gora i 7 mora, znate li čiji je clematis najljepši. Dadin - naravno. Samo se ti smij -imat ću ja još takvih bisera, za cjelu ogrlicu. Zato ti evo jedna velika
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1234 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |