Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1234 154> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, moram mijenjati fotić!
A baš sam navalila i odlučila danas staviti slike, mislila sam da će bolje izgledati. Zna li netko zašto su mi ovakve slike?
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugicaza5 možda si malo previše uvećala kada si htjela slikati pa su malo mutne nisam sigurna samo prepostavljam
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si otvorila svoju temu . Jedva čekam nove slikice da vidim kako napreduje uređenje tvog vrta. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, drago mi je da si navratila, iako je kod mene sve tek na početku.
Bar će se dobro moći vidjeti napredak. Još da uskladim fotić i komp....
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, lijepo je kod tebe. Ono u vazi mi je bas slatko, to je ukrasni grm, jel? Mislim da sam takav i ja posadila, ali ne znam mu ime...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga mikice, raduje me što si me posjetila. Kod mene je još sve u nastajanju, gotovo je golo i bez cvijeća.
U vazici je japanska dunja, slike su loše, moram mijenjati fotić. Taj grm ima velike trnove i nezgodan je za brati. Al ga pčelice vole i prelijep mi je.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda je to to. Znala sam da je nesto japansko, ali ne pamtim bas najbolje nazive...Dobro ti ide, nece jos dugo biti golo...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo za početak a "kao" nemaš cvijeća posađenog
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veseli me da si nam pokazala proljeće u svom vrtu. Ove mutne slike mi izgledaju kao kad slikaš sa zumom, a preblizu si objekta kojeg slikaš. Osim toga, čini mi se da ti na nekim slikama ulazi sunce u objektiv.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, jako si me razveselila svojim posjetom i lijepim riječima.Dođi mi opet, obećajem da ću popraviti prvi dojam mog vrta.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmah idem provjeriti je li mi ostalo na zumu, uopće se nisam toga sjetila. Tako ti je to kad klinci vole baš moj mobitel. Hvala ti na pomoći, draga moja, navrati opet, naći ćeš nas u boljem izdanju.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |