Zvjezdica u vrtu |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdice veselim se i ubuduće šetnji tvojim vrtom. Bravo za dicentru ....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...gledam...ima i kod tebe od svega pomalo ali pogled mi se uvijek duže zadržava na dicentri koju više volim zvati srčeko
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna su ti srdašca, a anemone savršene... najljepše su mi u toj tamno plavoj boji... Astilbice ti možda još nisu napupale, ali zato ti je liatris ogroman, moj tek počinje provirivati iz zemlje... veselim se novim slikicama
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anemone su kraljice vrta a astilba mi je novi clan i bas joj se radujem......
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia ima svega pomalo, to je tek početnički vrt,
srčeko imam još jedno drugačije tj. dicentra formosa ima sitnije lišće i malo drugačiji cvijet, stavit ću sliku kad bude srčeka na njoj. Vila 2 hvala na pohvalama, danas sam primjetila da jedna astilba ima pup , juhuuu JosipaNu anemone su tako nježne i lijepe, a astilbe imam dvije, jedna je svijetlo roza, jedna tamnije roza . |
|
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako zanimljiv vrt, sve djelujuje jako prirodno ..da šeboj prekrasno miriše
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti se lijepo rascvjetalo i slike su ti prekrasne. Uživala sam šetajući.
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari hvala na posjeti, meni se sviđa taj prirodni izgled vrta,
Miska hvala na odgovoru na Heucheru, i drago mi je da ti se sviđaju slike, Karmen dobrodošla , i hvala na lijepim riječima. |
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je bilo prošetati tvojim vrtom, voljela bih vidjeti malo panoramskih sličica, zbog prekrasnog kamena i mahovine u pozadini krasnih biljaka.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miška i catalpa su sve rekle... Divno ti je! Čekamo još slikica
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike i cvijeće kamen mahovina tajanstveno čarobno pitam se šta ima još iza nastavi sa otkrivanjem svojih cvijetnih čarolija
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko zanimljivih biljaka u tvom vrtu
|
|
|
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Catalpa bit će i panoramske dok to malo bolje uredim.
Vila, kamenjarka, ,aurelia , hvala na lijepim komentarima
|
|
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anemone su me oborile s nogu,da li je to lewisia prezivjela zimu u vrtu
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |