Naše vikendice |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 32> |
Korisnik | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće, kamenjar, detalji...
Dalije i cinije izgledaju odlično!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja srećom da ti imaš Skradnik pa se sva tvoja kreativnost može razmahati, jer u Rijeci mislim da ti više ni travka nestane. Ili se varam? Sve ti je prekrasno a Lupinus me očarao svojom veličinom.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt je prekrasan,nemogu vjerovat da sam bila tu prije 3 mjeseca. pozdravite susjeda Nikolu
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka, Rose, Tija hvala vam.
Tija tako se i ja tješim, stvarno ne stane ništa u Rijeci, ali još uvijek nešto negdje zaguram, jer tu ipak u tome uživam svaki dan, a gore samo vikendom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti je u vikendici, baš možeš uživati.
Cvijeće se baš lijepo drži, svježe i šareno |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno i opet krasno...neznam valjda ti imas zlatne ruke kad ti je sve tako lijepo...
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vraćajući se par strana unatrag nebreš vjerovati kak je to izgledalo u svibnju, lipnju a kak je sad - uz veliku tvoju pomoć i prirodu kolike promjene. samo riječi pohvale !!!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima, sretna sam što ste tu
|
|
RIJEKA
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo Triša, sve mi se sviđa..kamenjar je super a cvijeće jako lijepo
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo, ali ricinus ti jeprekrasan Triša!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefkaja i r.sara hvala vam, baš radim novi raspored u riječkom dvorištu, pa ću neke stvari preseliti gore.
|
|
RIJEKA
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav triša danas sam dva puta pregledala tvoje vrtove..tako mi se svidjelo sve da nemam riječi. imam i ja grunt u prigorju u podsljemenskoj zoni i, nećeš se ljutiti, dosta ideja sam skinula...posebno one iz gorja.....divim se tolikom trudu i ljubavlju s kojom ti i tvoj muž uređujete vaše vikendice...
uživaj u svakom trenutku u njima.......čestitam vam oboje... |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Haj draga! Ja ovaj put izdvajam noćnu frajlu od koje čekaš sjeme, stvarno je posebna. Samo kad bi ostala takva.....moje su pobenavile, iz istog grma ide ljubičasta sa crvenim flekama i žuta šatirana sa ljubičastim cticama .
Baš mi je neki dan susjed rekao da mi je cvijeće takvo jer mu puno pričam ..... što bi značilo šašava ja pa šašavo i cvijeće . A ja moram trpiti onu moju ružnu živicu da ne gledam njegov krš i lom .
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I šta da ja kažem na sve, listala sam u natrag i zavidjela! Jezerce + mostić + klupa za 5+ Divno, krasno.......
Hoću i jaaaaaa. |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svima jedno veeeeeeliko hvala, jer da nema vas svega bi bilo puno manje, od kada sam na ovom divnom forumu, družim se s predivnim ljudima, s nekim uživo, s nekima virtualno, moj se život promijenio na puno bolje, a penzija postala najbolje razdoblje mog života (ha-ha drugo više i nemam).
|
|
RIJEKA
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne prošećem par dana tvojim vrtovima, i evo novih iznenadjenja. Nema šta prava si cvijećarica, vidi se trud i ljubav koju ulažete u vaše cvjetno carstvo
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam vremena da gledam a mogu da predpostavim šta se ovdje dešava ali za cvijeće nemam riječi samo šteta što ga dobro ne održavaš a tako lijepoga imaš
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ! Riječima ću samo uprskat ono što sam htio reći o tvome vrtu. Pljesak je dovoljan.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, niho, mali Gogo, vi ste moja najveća podrška u svemu ovome.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |