Atmosferske ljepote |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 24> |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje boje!!! Prekrasan zalazak sunca! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka fenomenalne slike crvenila na zapadu, gledala sam to sa svog balkončića, a sada uživam u tvojim slikama, a to znači da se veselim sutrašnjem lijepom danu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maris! Obožavam ovakve slikice!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti i ja ih obožavam.Sad sam prošla sve stranice,kako tu ima lijepih slika.
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo Maris, kao s razglednice.
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,eto tako izgledaju moje slikice s ljetovanja,zalasci mi nikad neće dosaditi.
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina, zalasci sunca imaju svoju posebnu čar.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve vase slike , do jedne , su velicanstvene !
Ja sam snimila ovo : |
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slike oblaka GF, dok sam bila dijete, mislila sam da oblaci stoje na jednom mjestu, možete misliti kako sam se iznenadila kada sam vidjela da se kreću, stačno sam gledala u nebo, tko ih to gura
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Varaždinske toplice, pogled s prozora bolničke sobe. Slikano je mobitelom pa kvaliteta nije baš nešto, sorry.
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |