OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 30> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i u rijeci pada ono bijelo g...o ( ups,sorry) pa sam došla kod tebe po dašak proljeća.........ovi tulipani su mi na jednom od prvih radova i zato su mi nekako jako dragi.......a u posudici možeš držati i zanimaciju za zube dok gledaš tv.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Možda mogu, ali ne smijem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
zgodne posudice otok
zanimacija za zube
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super posudice, stvarno si udahnula dašak proljeća u ovaj dosadno snježni dan
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Eh, ko ga nema taj ga želi... kod nas dosadna kiša,.. zdjelice baš lijepe otok, lijepe, lijepe...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni i maštoviti radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
tako dobro dolaze ovi proljetni motivi u ovo zimsko jutro.... da bar možemo što prije prizvati proljeće... lijepo iskomponirane cjeline... bravo....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ja sam isto nova na forumu i upoznajem se sa svima, tanjuri su ti lijepi, njezni, samo nastavi, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova sličica zapravo ne spada ovdje (to je jedna od mojih "staklenih slika, iz moje galerije pod razni hobi), ali da vidite kako me je "izvukla" salveta
![]() Tu na desnoj strani zamislila sam nacrtati kao neku zidnu tapetu s uzorkom. Slika je mala, pa nisam uspjela nacrtati uzorak, probala sam sa šablonom, ali mi se boja razlijevala i na kraju sam zalijepila salvetu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Da nije tog malog komadića salvete,na bi se ti nas sjetila a mi te tako željno očekujemo,bar ja!zirkam ja i na onu dgugu galeriju,ali drago mi je tvoje prelijepe radove vidjeti i ovdje!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
taj mali detalj salvete upravo slici daje poseban "štih", baš kao da je u pozadini zid obljepljen tapetom. Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno si to skombinirala, baš je pozadina ko pravi zid, super efekt!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
OTOK,obožavam tvoje "staklene " slike,i ova je vrhunska!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...krasna slika, a domišljata uporaba salvete za čistih 5+
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Zamišljeno jedno, ispalo sasvim drugo. Trebalo je biti cvijeće na prozoru, ali bijelo, ali gdje je ta salveta sa bijelim cvijećem ....nema je nigdje, a bila je tu negdje. A kad ja zapnem, nema odustajanja, pa onda ispadne ovako.
Keramička pločica, dvije salvete, malo crtanja, malo farbanja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasno ti je ispalo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ne znam kako si je zamislila, ali ispala je fenomenalno... a i osobno volim makove (ovo jesu makovi, zar ne?) .. wow krasno, krasno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas mi se svidja,fino si ovo izkombinirala,bravo!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |