Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 25>
Korisnik
Poruka
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 10:32
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

Hvala SonjaSmileNadam se da si našla crvenu tekomu,kad je negdje vidim na forumu javim ti.

Hvala Slavonka, rado čekam bilo kakvu vijest. A i žute me zanimaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 10:37

još malo bugice dok je ovako lijepa,polako joj cvjetovi opadaju al mislim da se na vrhovima opet pojavljuju novi.Moglo bi biti i 4-tog cvjetanjasmile213

Slavonka, kad se "cvjetovi" (to su u stvari pricvjetni listovi-brakteje, a ovo malo blijedožuto su cvjetovi) počnu sušiti i gubiti boju, odsijeci 2/3 grane i potjerat će nova sa novim "cvjetovima". Inače Bougainvillea, odn kako mi kažemo, bogunvilija, cvjeta na vrhovima novih grana, pa čim ju više sjeckaš, bolje će cvjetati
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:27
Otok,Kontesa,Silveksmile78drago mi je da vam se sviđaju moji "bućkuriši" za iduću god.ih planiram još više.Wink
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:29
Sonja hvala na savjetu ali meni je nju žao rezati,danas sam ju gledala,ma gledam ja nju svaki dan po nekoliko puta i već se dobro vide novi cvjetići a stari joj opadaju.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:52

Sonja hvala na savjetu ali meni je nju žao rezati,danas sam ju gledala,ma gledam ja nju svaki dan po nekoliko puta i već se dobro vide novi cvjetići a stari joj opadaju.

Kako želiš.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 07:49
Ovako po sanducima i vazama moram priznati da mi se najviše sviđaju "bućkuriši" kako si ti to nazvala.
Ali ni njih nije lako složiti. Moraš biti znalac što s čim može!
Tvoji su svi prekrasni!Clap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 08:02
buckuris i bugica predivni
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 14:37
I moja cvijeta počela je ali nije tako još lijepa kao tvojasmile227
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 11:46
Baka,Gioiaa,Niho zahvaljujem na posjetismile78
Niho i tvoja će biti lijepa kao moja,nije ni moja u početku bila lijepa i samo je najednom počela bujati.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 11:53
A evo što mi je jučer stiglo iz Osijeka od Kamilice
Kamilice još jednom hvalasmile78

biserak

ovo neznam što je

a ni ovo

MM je ovaj tj.radio u Osijeku pa sam se malo švercala,sve je stiglo u komadu al su mu njegove kolege cjelim putem kući "pili krv"  Zezali su ga zato što mi je nosio biljke,samo neka zezaju tražiće njihove žene pelcera kad vide biserakLOL

čovjek uči dok je živ
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 12:35
Slavonkice super biljkice, vidi se da i tm voli biljke, samo oni to ne smiju priznati, a ustvari su ponosni na ono što mi radimo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 14:07
Bugica je tak zahvalna biljka,a ja sam se uvijek bojala ju kupiti,mislila sam da če cvasti dok ju donesem doma i više nikad.Ali sam se na sreču prevarila.
Njoj če ti otpasti ovi stari cvijetovi i na vrhovima grančica potjerat če novi.

Inače, vrt ti je .
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 08:38
Draga Slavonka.....biserak je posebno lijep, a bugica je stvarno fantastična! smile120
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 09:26
Bugica je predivna...
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 11:06
Ovaj drugi grm sa bockavim lišćem, cvijeta  žutim grozdastim cvjetićima.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 11:18
Prekrasni primjerci biljaka, bućkuriš je prva ligasmile99. Sad i ja planiram dogodinu jedan bućkurišWink.                                                                                                           
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 07:58
Biserak je divan... A, naravno, i sve ostalo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 08:39
Biserak je prekrasan a i bugica isto..i mojoj padaju cvjetovi ali mi je isto žao rezati joj grane jer stalno tjera nove..ja ću svoju samo presaditi u veću teglu..
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 15:41
Triša,Štefice,Flavia,Željka,Kamilice,Anaida,Smrčko i Stefkaja zahvaljujem svima na posjeti i pohvalama smile79
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 15:46
A evo s čime sam se počastila i bio je red već mj.dana nisam šetala po dućanu.

Fritillaria-samo zbog nje sam išla u trgovinu

malo tulipanića,njih nemam pa neka se šareni na proljeće,samo teško se bilo odlučiti

pa malo zumbula

čovjek uči dok je živ
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,233 sekundi.