Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 25> |
Korisnik | |
sonja50
Pustio korijenje Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Slavonka, rado čekam bilo kakvu vijest. A i žute me zanimaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
sonja50
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonka, kad se "cvjetovi" (to su u stvari pricvjetni listovi-brakteje, a ovo malo blijedožuto su cvjetovi) počnu sušiti i gubiti boju, odsijeci 2/3 grane i potjerat će nova sa novim "cvjetovima". Inače Bougainvillea, odn kako mi kažemo, bogunvilija, cvjeta na vrhovima novih grana, pa čim ju više sjeckaš, bolje će cvjetati |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,Kontesa,Silvekdrago mi je da vam se sviđaju moji "bućkuriši" za iduću god.ih planiram još više.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sonja hvala na savjetu ali meni je nju žao rezati,danas sam ju gledala,ma gledam ja nju svaki dan po nekoliko puta i već se dobro vide novi cvjetići a stari joj opadaju.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
sonja50
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako želiš. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako po sanducima i vazama moram priznati da mi se najviše sviđaju "bućkuriši" kako si ti to nazvala.
Ali ni njih nije lako složiti. Moraš biti znalac što s čim može!
Tvoji su svi prekrasni!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
buckuris i bugica predivni
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja cvijeta počela je ali nije tako još lijepa kao tvoja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka,Gioiaa,Niho zahvaljujem na posjeti
Niho i tvoja će biti lijepa kao moja,nije ni moja u početku bila lijepa i samo je najednom počela bujati.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A evo što mi je jučer stiglo iz Osijeka od Kamilice
Kamilice još jednom hvala
biserak
ovo neznam što je
a ni ovo
MM je ovaj tj.radio u Osijeku pa sam se malo švercala,sve je stiglo u komadu al su mu njegove kolege cjelim putem kući "pili krv" Zezali su ga zato što mi je nosio biljke,samo neka zezaju tražiće njihove žene pelcera kad vide biserak
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonkice super biljkice, vidi se da i tm voli biljke, samo oni to ne smiju priznati, a ustvari su ponosni na ono što mi radimo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica je tak zahvalna biljka,a ja sam se uvijek bojala ju kupiti,mislila sam da če cvasti dok ju donesem doma i više nikad.Ali sam se na sreču prevarila.
Njoj če ti otpasti ovi stari cvijetovi i na vrhovima grančica potjerat če novi. Inače, vrt ti je . |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Slavonka.....biserak je posebno lijep, a bugica je stvarno fantastična!
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica je predivna...
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj drugi grm sa bockavim lišćem, cvijeta žutim grozdastim cvjetićima.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni primjerci biljaka, bućkuriš je prva liga. Sad i ja planiram dogodinu jedan bućkuriš.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biserak je divan... A, naravno, i sve ostalo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biserak je prekrasan a i bugica isto..i mojoj padaju cvjetovi ali mi je isto žao rezati joj grane jer stalno tjera nove..ja ću svoju samo presaditi u veću teglu..
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,Štefice,Flavia,Željka,Kamilice,Anaida,Smrčko i Stefkaja zahvaljujem svima na posjeti i pohvalama
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SLAVONKA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A evo s čime sam se počastila i bio je red već mj.dana nisam šetala po dućanu.
Fritillaria-samo zbog nje sam išla u trgovinu
malo tulipanića,njih nemam pa neka se šareni na proljeće,samo teško se bilo odlučiti
pa malo zumbula
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |