kami - decoupage |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 33> |
Korisnik | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala rose i sanjam, to je 1 vješalica, druge tek čekaju predaju,
ali kad ja stavljam fotke izgleda kao da predmet ima duplo više strana pričekajte malo da stignem fotke uploadati u origami galeriju |
|
Sponzorirani linkovi | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vješalice su baš lijepe, proljetne. treba da udružimo snage da nam proljeće što prije dođe
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami ti si stvarno originalna. Jako su mi lijepe vješalice, super 5
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali, djevojke, to je jeeednaaaa (1) vješalica, nema sjedni 5 za vas hvala vam
stavila sam fotke i u drugi kutak |
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a zašto onda izgleda da je jedna bijela a druga boje drveta... to je do tvoga slikanja?? nema veze, ova jedna vješalica ti je krasna, a tek torta...mnjam!!
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
torta je zasad njam, ali jasno je zašto je anti-torta
aaa, vas muče boje - vješalica je beige boje to je do osvjetljenja, većinom sve fotkam nabrzaka pred poklanjanje, a rano pada mrak pa nemam uvijek dnevnog svjetla... |
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...anti-torta?...ha,ha...tek sad mi se upali kliker...da...pelene su u pitanju pa aludiraš na njihovo punjenje poslije, pravi sam kvikli danas...
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sakura cvjetići.....mmmmm....Imaš recept za to možda? Diiiiivnooooo!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj limunski set me oduševio..a baš si maštovita, nema šta!!!Nikako nisu samo za stavit čašu za njih, već obavezno i za čitanje. Zakon braće, o sorry, sorry, mislila, zakon si!!!! Ova vješalica sa sakura origami akira kurosawa cvijetićima...odlična. Idem sad u tvoj origami kutak malo zelenit od zavisti što ja to ne znam..tja!!!
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala, drago mi je da vam se sviđa moja cvjetna vješalica i moj kreativni set agruma...
Izzy, you got mail |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi li to oslikala vjesalice, motiv je proljetna procvjetala grana,
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam oslikala vješalicu, to je salvetica, samo sam sjenčala okolo naokolo ali hvala na komentaru
makar s obzirom na svoju sakuramaniju, i crtam ih i skiciram posvuda, razmišljala sam naslikati jednu granu s nekoliko sakura pa dodati koji origami cvjetić, ah, svašta ja imam u skicama, tko bi to sve sproveo... |
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad ne znam što mi je ljepše podlošci ili vješalice, ali onaj gdje se spominje čokolada, taj je za mene
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U čiju god galeriju poviriš-svi smo u cvijeću!Očito je da nam je svima ove zime dosta!Jako lijepa vješalica ali cvijetovi su savršeni!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dolazi proljeće, ima Slavica pravo, u svaloj galeriji pun, puno cvijeća
|
|
ANĐELKA
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kami super ti je vješalica! ja sam ti veliki ljubitelj japanskih motiva (što se dosad baš i nije dalo naslutiti) pa mi je ova stavrno posebno lijepa!
|
|
jelika
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma sve je savršeno.... presavršen...
ti si stvarno jedna jako maštovita prava umjetnica
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mumica: hvala, i ja bi bacila limune i zahtijevala čokoladu podlošci su set uz kutiju ako ju nisi vidjela...
Slavica08 i anđelka: hvala, ja sam čekala da malo počnem s cvjetnim motivima jer jedva čekam proljetni ugođaj, a vidim vani, krenulo je jelika: hvala Sasha i Primavera: hvala vam, baš mi je drago da vas privlače japanski motivi (Primavera nas je već očarala, sad se ti Sasha primi toga), ja sam inače oduševljena koliko toga zapravo ne znam o japanskoj umjetnosti i kulturi, a imam nekoliko salvetica s japanskim ornamentima i gejšama i sigurno će doći na red |
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sada prvi put cujem za sakura cvjetice... i za antitortu... i nisam mogla ni zamisliti kako to izgleda... do danas.. a izgleda fenomenalno
Vjesalica (necu se hvaliti ali od prve sam skuzila da je jedna) je kao da gledas pravu trešnjinu grancicu... savrsena |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |