Monnina radionica nakita |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 24> |
Korisnik | |
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je preko predivno, ali što jaaaaaaaaaaaaaaaaa vooooooooooooooolim mačke. Joj savršeno. Živjele mačkE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PREDIVNO |
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Saara!
Komplet naušnice i broš - i opet mačka (ili mačak )
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je lijepo, ali broš bubica je moj favorit
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Antonija!
Novo:
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj s ptičicom
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novi broš Bubica u zeleno-smeđe-zlatnim tonovima:
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan je, nadam se da putuje meni!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Antonija!
Bubica će biti samo tvoja!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto novo:
narukvica od tibet srebra i umjetnih koralja koje sam napravila:
naušnice od tibet srebra i posrebrenih elemenata:
broš od polymer mase, kopča se na iglu:
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...draga Monna, ti već znaš što mislim o tvojim prekrasnim radovima, ali nije zgoreg reći još jednom...moj duboki naklon majstorice, sve mi je iznimno lijepo, odlično doradjeno, iskombinirano, a bubice definitivno moj favorit, iako niakd ne bi pomislila da će mi se dopasti baš bube...ali tvoje, to je druga priča, prelijepa priča....
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti puno draga Primavera!
Novi broševi Snjegovići:
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lančić (pozlata) sa Swarovski žutim kristalom: |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo stižem poslije dugog vremena i na ove stranice - i odmah sličica nove ogrlice od posrebrenog lančića, swarovski kristala i opalita uz dodatak drugih sitnijih elemenata.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nove ogrlice; Plavo srce i Patuljkova kućica :)
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolača nikad dosta.....
...naušnice :)
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek, tvoji su radovi lijepi i originalni! |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Monna, i ja zavirila u tvoje krasne radove! Kolačići su mi posebno lijepi.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno Anaida!
Broš Valentino:
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nam i zaljubljenka zgodnog!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |