Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 43> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, hej Ivnice, predivne su mi ove sunčane slikice!! Lavanda, tritoma, gaura, zvončići... baš si ih lijepo ukomponirala aa nama sliknula!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wooow draga sve izgleda divno...biljkice su ti za 10 stvarno se nezna koja je ljepša..
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna pa stvarno je dvorište za 5
bome si super cvijećke skupila...samo znam da se ne smijem približavati onom tvom rasadniku |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lavanda i oleandri ,prekrasnoSve ti se rascvitalo i lipo izgleda
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruselija je prekrasna, a dalije moje omiljeno cvijeće. A bauštelac samo tako odjenuo ukrasno ruho.
Kod tebe prava uživancija!
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je draga, a naročito mi je drago što te "plavo" sjeti na mene, baš ti hvala
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma fantastičnoooooooooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u tvom vrtu kao i uvijek, a kombinacija lavande stablašice (ako sam dobro zapamtila i vidjela) i žutih dukata je savršena.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje na pohvalama , vaše posjete i hvala mi daju još više podstreka da se što više trudim , međutim moj vrt je još uvijek mlad i nedostataka u njemu je puno a i bujnost koju ja želim postići ne događa se preko noći (nažalost )
E iako je dan tmuran, oblačan, izašla sam van i "okinula" par kadrova kamenjara, graničica se unatoč kiši lijepo rascvala i dala mu potpuno novu dimenziju. |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto vidiš ti ljepoticu graničicu!! Prava je cura, sad ti je pokazala zašto je baš tu trebala ostati! A lavanda, santolina, ruža i tritome su joj dostojne pratiteljice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa meni ovo što si poslikala itgleda prilično bujno
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je cvijeće,posebno ona vijugava gredica s lavandom.... a zid sa koprivama je super...što ti je ono šareno između kopriva?
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pun ti sandučić.... otišla mi poruka manitouu!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mozda ti nije citav vrt bujan kako ti zelis(nije ni moj kako ja zelim)ali ovaj dio sto si slikala je super
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mlad vrt?! Pa koliko ga godina uređuješ?
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, hvala ti draga još jednom na prekrasnom druženju sinoć, prekrasnim poklonima i na tome što tako pažljivo pratiš moju temu ,
Kaktusiću, ovo gore napisano da ne ponavljam - vrijedi i za tebe Hana, dobordošla u moj vrt, ono što si primjetila između kopriva jest aptenia variegata (ako se ne varam, dobro sam zapamtila naziv ), odnosno šarenolisna aptenia, imaš ih kod nas u svakom boljem rasadniku i to vrlo povoljno... Gio, tvoj vrt je nenadmašan i ako ćemo uspoređivati, iskreno, moj je još pravi "sirotinjski" ali tješim se još je stvarno mlad , možda jednog dana bude izgledao bujan, jednom ... Lucy, vrt uređujem par godina ali ovo što ja nazivam "bazen" i to ovaj dio gdje je samo vrtno cvijeće a ne grmovi (oni su tu već duže) i kamenjar, a isto tako i bauštelicu počela sam sam ove godine... Nisam zadovoljna izgledom "bazena", tj. onog dijela s vrtnim cvijećem ali učim polako, imam svo vrijeme ovog svijeta, valjda ... |
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |