pandin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 36> |
Korisnik | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo one male gredice
detalji ovi šaševi su mi prekrasni al se previše šire pa cu ih na ovaj način probat suzbit u tom širenju :) božuri su napupali japanska dunjarica |
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslice
nova kana nadam se da ce bit takva moram sam vidit naziv nemog se sjetit mini rasadnik u casicama sa zabava samonikla maćuhica |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuu,svidja mi se tvoj vrt
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala gioiaa
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš krasan vrt i biljke...kamenjar i ružičnjak za 5
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, sve lijepo i uredno baš kako treba biti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
duda-lave thnx na posjeti svrati opet
antonija hvala moram kacit one tvoje da ih vidis |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam navratila kad ono... puno novosti i ljepote!
Sve je lijepo, jezerca i ovo tako uredno i lijepo složeno!
|
|
ivančica flower
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš divno,a najviše mi se sviđa kamenjar!
Jako lijepo! |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno! puno zanimljivih detalja, uredno i lijepo!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panda
Ali, daj malo veće slike... tebi isto a nama ipak ljepše!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, a jezerooo- nemam riječi!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Falaaa sunce :)
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo slikica ... krecem s ljubicama one su se trgle pa usporedite svo je lisce staro skinuto nakon presadjivanja i prihranjene su stapicima prije dva tjedna :))
eto cvatuce a evo ih jos koje imaju pupove i par krzljavih i evo starih listova sto su se primili :)) |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
detalji s kamenjara i neke biljke
jagoda ukrasna navodno (cvate citavo ljeto ) |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa je ukrasna jagoda, ja imam onu koja cvate žuto, a plodovi su crveni (više su oni za ukras nego cvijet)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna je
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na posjeti
dali mi moze netko rec gdje da slike povecam imam naslikanog dosta a htio bih vece stavljat a i vidim da navaljujete |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panda krasnoooo :)
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |