Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 36> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće, a korni je super. Dočekat će ona tebe ako nemaš rupe u ogradi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
volim fuksije svih boja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
smrcko za santolinu vjerovatno imas pravo a hvala za naziv ljubicastog cvijeta
![]() Anastazija hvala ti puno ![]() Mari5510 ja sam ih zavoljela na prvi pogled a onda sam malo proucila kako im udovoljiti... stolisnik se pretjerano siri a na kamenjaru nema previse mjesta, moram ga prepoloviti i dio zasaditi negdje sa strane pa neka se siri kako zeli.... korni je jako zanimljiva ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
magnolija moje dio cvatu dio jos ne cvatu ali ne gubim nadu, samo se nadam da cu uspjeti uloviti cvjetice sa fotom jer sada nisam jedno vrijeme doma i mama ih pazi i nadam se mazi hehe ;))
|
|
![]() |
|
Evo nekoliko slikica prije spavanja....
. . . moji amarilisi. . . prosle godine su presađeni i rasađeni pa se ove godine ne nadam cvijetovima (bar tako kazu da vole tijesno....) isto tako kazu da vole kad je dio lukovice "gol" a ja sam svoje cijele prekrila zemljom.... ako imate iskustva i savjeta samo dajte . . . . . nestrpljivo cekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koliko amarilisa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa hvala ti puno na posjeti ;)
![]() Da ima ih jako puno . . . samo mi je zao da su svi crvene boje. Prosli tjedan sam se zamjenila sa susjedom za jedan cvijetnjak. Ona meni svoje bijele a ja njoj jedan cvijetnjak svojih crvenih ;) A sada za dalje imam zelju nabaviti i ostalih boja a mozda i one sto imaju dupli cvijet . . . dok ih prvo malo proucim.... Ove sam nasljedila od mame pa sam ih samo dalje mnozila . . . ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je moj dragi cosmos koji me pocastio jednim ALI VRIJEDNIM cvijeticem prije mog odlaska, ne znam dali ce za 15-estak dana jos cvijetati dok se vratim pa da jos uzivam u tim divnim cvjetovima . . .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, uvijek volim virnuti kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj kaktusic sam uzela od jedne bakice na pijaci za 25 kn... kada ocvate zelim si ga razmnoziti a i stari ce se pomladiti kada ga malo okidam . . .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moja tritoma u punom sjaju.... jako mi je lijepa ta biljka moram ju izvaditi sa ovoga mjesta pored jezerca (tjesno joj je) . . . i staviti negdje da se moze bezbrizno siriti . . .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepa je stvarno , moja je žuta ova mi je ljepša
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon samo ti virkaj tu kod mene . . . ja sam bila kod tebe i sada cu dolaziti redovito.... mislim da sam sada vec dobrim dijelom pogledala vase vrtove (imam jos ali sustici cu ja to ....)
![]() nona onda moramo napraviti razmjenu jer ja jako zelim zutu tritomu . . . . . javi mi se ;) ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
zdogovoreno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Štefica
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasan je cvijet kaktusa, to uvijek velim..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivna tritoma
![]() Moja santolinica, ali mislim da je samo jedna od tri, je procvjetala. Prebačena je prošlu godinu u zaklon kamenog zida, i ne znam koji je razlog da procvjeta jer klima na terenu mi je katastrofa. Možda nam netko kaže razlog necvjetanja ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koliko amarilisa..... ![]() Tritoma ti je jako lijepa. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |