Moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 28> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tulipan je poseban
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeno!!!!!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan vrt s prekrasnim biljem. Sve radiš planski što znači i dugoročno. Meni to ne uspjeva. Ja stalno nešto premiještam, presađujem, kombiniram. Ali naučit ću sigurna sam i od tebe puno.
|
|
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas nisam mogao odoljeti novoj pošiljci u lokaloj poljoljekarni pa sam malo olakšao novčanik. Našle su se tu Verbene, Delphiniumi i nekakva hibridna Lobelija uzgojena iz reznice. Sedum sam kupio za tetin vrt kojeg uređujem kad stignem (samo tu i tamo koja ideja, odabir biljaka a ostalo sve ona radi). Naišli su onda i uzgajivači biljaka, simpatičan bračni par iz obližnjeg mjesta koje sam nakon petominutnog razgovora pozvao kod sebe da vide gdje su neke njihove biljke završile.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je sve pod kontrolom,jorgovan je predivan!
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo mu je ove godine malo siromašnija cvatnja, vjerovatno jer je cvjetao i u listopadu prošle. |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim dolaziti u tvoj vrt,lijep jorgovan
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosao u klub plantoholicara ;)!
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahaha, hvala Dado. Inače kad mi je mama pedvečer došla doma rekla mi je : "Pa ti nisi normalan. Imaš toga i previše u vrtu a to će ti sve narasti. Nemoj trošiti novce......."
a ja sam samo slegnuo ramenima i rewkao da se uvijek može ukloniti dio trave. |
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ante jorgovan je super, miriše li lijepo?
meni je napokon procvjetao bijeli, ali svjetlo ljubičasti ima intenzivniji miris raspupali božur nije onaj bijeli ovogodišnji? ima li on koji pupoljak anđa nam je zabranila druženje bez nje, ali pravila postoje da bi se kršila pa se javi koji put, ionako sam ti usput |
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jorgovan lijepo miriši a božur je crveni, posađen prije tri godine.
|
|
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Redovito obilazim tvoj predivan vrt, a evo da ostavim i trag...samo tako
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dopao mi se jorgovan ,nisam znala da i takvih ima ...
|
|
Velika gorica
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih svakakvih, najčešće zastupljeni tzv. starinski jorgovani s sitnijim i razni kultivari kao što je ovaj s krupnijim cvijetom a uz to još i sa bijelim obrubom latica.
|
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan vrt i cvijece
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u tvom vrtu, lijepo...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jorgovan je prekrasan ,a za novitete imas ti pravo trava se uvijek da maknuti i eto ti doma za jos biljkica ,a i manje je košnje
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe u vrtu uvijek je jako, jako lijepo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |