Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 77>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 18:23

Prekrasna kolekcija, stvarno je velika  LOL. TM je sigurno oduševljen  Wink.
Ono na drugoj slici kaj neznaš kaj je, čini mi se da su narcise.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 18:43
Prekrasno!! Super kolekcija, koliko će još polica trebatLOLLOL
Neka se sve zeleni
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 19:04
prekrasne biljkesmile91  stvarno si ih lipo izložila i poslagala

mislim da je novi kaktus pitaja
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 19:31
mali kaktus evo natalija je odgovorila,pitaja je,ja kupila u petak,nisam znala kako se zove a lijep mi je
otok LOLja sam pocela presađivat i mijenjat a sto ce kasnije bit ne smijem ni mislit,vjerujem da ce biti seljakanja svako malo,sad ovu teglicu sad onu LOLhvala ti na pohvali,tebi trebam zahvalit na mojoj ljubavi prema sukulentima
sarajko bosno moja,hvala na posjeti
anastazija moj muz prvo pocne galamit tj protestirat a poslje sve uradi LOLčak je sad počeo i hvalit se kako ima lijepo dvoriste puno cvijeća
klimatis hvala na posjeti..čekam police,uskoro ce biti svi na okupu,jos uvjek su razbacani svuda
natalija ,lijepi su lijepi ,pola njih je od tebe draga moja
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 05:57
Nije mi mogao ljepše početi dan. Puno sam ljepote propustila.
Ovdje na forumu zavoljela sam sukulente. Imam malu, ali dragu kolekciju, pa zato svaki puta šetnju vrtovima počenm od naše OTOK.
Sad znam koji vrt nesmijem više zaobići!

A tvoj ljubimac je predivan!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 12:07
Kamenjar draga, jel ti znaš što mi radiš?
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 12:58
ne mogu vjerovati koliko ti teglica imaš, draga kamenjar...kak si počela police budu do iznad prozora, samo kako ćeš ih zalijevati, hahaha...
Jako lijepih primjeraka imaš, ma ka, svi su predivniClap!
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 13:01

Crijevo u ruke i bar bude oprala fasadu usput   smile96.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 19:54
hoya ,drago mi je da ti se sviđa kod mene,vidila si ukras moga dvora isti ka i ares Smile
anđelka ,pali auto dolaz na kavu
sarice,puno teglica imam ,nakupilo se za godinu dana ,ako nastavim istim tempom,bit ce veselo kad krene zaljevanje
anastazija LOLtako kaze i moj muz ,al mislim da bi tad vise isprljala fasadu nego bi je oprala,zemlja bi se razletila iz tegle LOL
danas sam posijala i zadnje sjeme ,ostalo mi samo ukrasni slak.neznam jel iko od vas sijo i mislio šta će sa svim tim,ako sve nikne LOL

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 20:52
Još sam u građ. gužvi, kad malo molaju radovismile115pravac Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 21:17
zar ces i to dozivit anđelka,jer kazu da ziv covjek nikad ne prestaje imat posla oko kuce LOLtj građevinske radove,mi trebamo  isto radit neke poslice al muz nece jer kaze vecinom taman kad sve se zavrsi tad covjke umre LOL

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 21:25
Ma nisam ja ni mislila sve napravit samo "moj kutak svemira" mislim za svoju dušu.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 19:41
Kamenjar ponovo sam uživala u tvojim saksijicama,na žalost u Bosni je bilo prehladno  i više od pola mojih kaktusa se smrzlo,jako mi ih je žao jer sam imala dosta poklonjenih od naših cvjetoljubaca, ali zato uživam  gledajući vašesmile78
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 20:43
Kad vidim koliko i čega sve ima kod tebe samo mi nabiješ komplekse.Ja sam uvjerena da uvijek nešto radim,a kad gledam tvoje uredno složeno po veličini ,boji,ljepoti ostanem bez teksta i sigurna sam da vi stari forumaši imate neke tajne.Biljke su vam zdrave,razmnožavate ih valjda čudom(kad ih ima toliko).Meni preostaje da se divim.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 21:12
sarajko hvala ti na posjeti,šaljem mojoj bosni pozdarv iz meje dalmacije LOLblago meni imam i bosnu i dalmaciju LOL
camellia ,ja sam prvi cvijet kupila prosle god u 5 misecu ,prvu teglu posadila tad ...sve sto vidis osim ruza i kaktusa u gartenu je od svibnja do sad nabavito ,sto kupito sto dobijeno od nasih cura sa foruma ..hvala ti na posjeti

Vir
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 16:41

zavidna kolekcija ljepotana!Tongue

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 17:28
Draga Kamenjar - krasan si vrtni raj stvorila!! Koliko sukulenata, kaktusa, tegli, kamenjar... ClapClapClap !!!

Vau-vau šaljem pozdrave! (kak se zove? Oprosti ukoliko si napisala a meni je promaknulo.. )
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 18:00
bok svima... belica , novi član koji se divi vašim vrtovima i divnim kolekcijama..
Ova kolekcija kaktusića i sukulenata mi je naprosto oduzela dah... Iskreno priznajem ponosnoj vlasnici da nikada nisam vidjela ljepši.. San koji se ostvario. A pas... Takvog sam i ja imala prije 10 godina.. Danas naš dom krasi jedna madam po imenu Bela ( Kavalir King Charles Spaniel) potpuna suprotnost našem preminulom , opasnom čuvaru koji se zvao Brick.. Krasan je i sigurna sam da i on uživa u ovom raju.
belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2012 u 21:53
kako si ih samo lijepo postrojila smile176
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 20:00

sve ti je divno....al kad vidim ovo krasno biće...stegne mi se srce za mojim pokojnim nikad zaboravljenim istim ljubimcem

jako ti je lipo, divim se onolikom broju kaktusa i sukulenata
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.