Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 77> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna kolekcija, stvarno je velika . TM je sigurno oduševljen . Ono na drugoj slici kaj neznaš kaj je, čini mi se da su narcise. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!! Super kolekcija, koliko će još polica trebat
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne biljke stvarno si ih lipo izložila i poslagala
mislim da je novi kaktus pitaja |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus evo natalija je odgovorila,pitaja je,ja kupila u petak,nisam znala kako se zove a lijep mi je
otok ja sam pocela presađivat i mijenjat a sto ce kasnije bit ne smijem ni mislit,vjerujem da ce biti seljakanja svako malo,sad ovu teglicu sad onu hvala ti na pohvali,tebi trebam zahvalit na mojoj ljubavi prema sukulentima sarajko bosno moja,hvala na posjeti anastazija moj muz prvo pocne galamit tj protestirat a poslje sve uradi čak je sad počeo i hvalit se kako ima lijepo dvoriste puno cvijeća klimatis hvala na posjeti..čekam police,uskoro ce biti svi na okupu,jos uvjek su razbacani svuda natalija ,lijepi su lijepi ,pola njih je od tebe draga moja |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi mogao ljepše početi dan. Puno sam ljepote propustila. Ovdje na forumu zavoljela sam sukulente. Imam malu, ali dragu kolekciju, pa zato svaki puta šetnju vrtovima počenm od naše OTOK.
Sad znam koji vrt nesmijem više zaobići! A tvoj ljubimac je predivan!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar draga, jel ti znaš što mi radiš?
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu vjerovati koliko ti teglica imaš, draga kamenjar...kak si počela police budu do iznad prozora, samo kako ćeš ih zalijevati, hahaha...
Jako lijepih primjeraka imaš, ma ka, svi su predivni!
lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crijevo u ruke i bar bude oprala fasadu usput . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya ,drago mi je da ti se sviđa kod mene,vidila si ukras moga dvora isti ka i ares
anđelka ,pali auto dolaz na kavu sarice,puno teglica imam ,nakupilo se za godinu dana ,ako nastavim istim tempom,bit ce veselo kad krene zaljevanje anastazija tako kaze i moj muz ,al mislim da bi tad vise isprljala fasadu nego bi je oprala,zemlja bi se razletila iz tegle danas sam posijala i zadnje sjeme ,ostalo mi samo ukrasni slak.neznam jel iko od vas sijo i mislio šta će sa svim tim,ako sve nikne |
|
Vir |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još sam u građ. gužvi, kad malo molaju radovipravac Vir
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zar ces i to dozivit anđelka,jer kazu da ziv covjek nikad ne prestaje imat posla oko kuce tj građevinske radove,mi trebamo isto radit neke poslice al muz nece jer kaze vecinom taman kad sve se zavrsi tad covjke umre
|
|
Vir |
|
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nisam ja ni mislila sve napravit samo "moj kutak svemira" mislim za svoju dušu.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar ponovo sam uživala u tvojim saksijicama,na žalost u Bosni je bilo prehladno i više od pola mojih kaktusa se smrzlo,jako mi ih je žao jer sam imala dosta poklonjenih od naših cvjetoljubaca, ali zato uživam gledajući vaše
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad vidim koliko i čega sve ima kod tebe samo mi nabiješ komplekse.Ja sam uvjerena da uvijek nešto radim,a kad gledam tvoje uredno složeno po veličini ,boji,ljepoti ostanem bez teksta i sigurna sam da vi stari forumaši imate neke tajne.Biljke su vam zdrave,razmnožavate ih valjda čudom(kad ih ima toliko).Meni preostaje da se divim.
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajko hvala ti na posjeti,šaljem mojoj bosni pozdarv iz meje dalmacije blago meni imam i bosnu i dalmaciju
camellia ,ja sam prvi cvijet kupila prosle god u 5 misecu ,prvu teglu posadila tad ...sve sto vidis osim ruza i kaktusa u gartenu je od svibnja do sad nabavito ,sto kupito sto dobijeno od nasih cura sa foruma ..hvala ti na posjeti |
|
Vir |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zavidna kolekcija ljepotana! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Kamenjar - krasan si vrtni raj stvorila!! Koliko sukulenata, kaktusa, tegli, kamenjar... !!!
Vau-vau šaljem pozdrave! (kak se zove? Oprosti ukoliko si napisala a meni je promaknulo.. )
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok svima... belica , novi član koji se divi vašim vrtovima i divnim kolekcijama..
Ova kolekcija kaktusića i sukulenata mi je naprosto oduzela dah... Iskreno priznajem ponosnoj vlasnici da nikada nisam vidjela ljepši.. San koji se ostvario. A pas... Takvog sam i ja imala prije 10 godina.. Danas naš dom krasi jedna madam po imenu Bela ( Kavalir King Charles Spaniel) potpuna suprotnost našem preminulom , opasnom čuvaru koji se zvao Brick.. Krasan je i sigurna sam da i on uživa u ovom raju. |
|
belica,zagreb
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si ih samo lijepo postrojila
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je divno....al kad vidim ovo krasno biće...stegne mi se srce za mojim pokojnim nikad zaboravljenim istim ljubimcem jako ti je lipo, divim se onolikom broju kaktusa i sukulenata |
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |