Vrt by Maris |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 102> |
Korisnik | ||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasni kaktusi,prekrasno cvjetno cvijeće
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Sponzorirani linkovi | ||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala draga .Ovdje već ima par slika ovog ljepotana,ali svaki novi cvijet me toliko razveseli da ne mogu odoljeti slikat ga ponovno. |
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Mali kaktusu . |
||
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Maris, evo mene u malo šetnje...pa u tebe sve cvijeta .. i kamen bi ti procvijetao....a kaktusi su predivni...ma sve ti je božanstvenoooooooo
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala draga Palčice. |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Divno cvijeće, a tek kaktusi
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala . |
||
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kaktusi lijepo cvijetaju, bravo maris :)
|
||
Neka se sve zeleni
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rascvijetali kaktusi su predivni, uostalom kao i sve drugo u tvom vrtu.
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Klimatis,Tikvić
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve ti je predivno, ali ovaj put sam oduševljena kaktusima!
Šta radiš sa koraljnim kaktusom? Ja ga imam kojih mjeseca dana, i bila bi sretna da i on procvjeta |
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja ti taj kaktus imam već nekoliko godina,dok nisam vidjela ovdje da drugima cvate,nisam imala pojma da je i to u stanju,jer moj nikad prije nije.Iznenadio me s cvjetićima prije par mjeseci,nije puno,al čovjeka veseli.U desnom čošku velike slike se vidi jedan mali cvijetić,toliko je mali da je čak moguče da ih prije nisam primječivala . |
||
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kaktusi ,,,,,fantazija
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moj koraljac cvate svake godine,ne radim mu ništa posebno zalijevam kao i sve drugo cvijeće,a pred zimu unesem na negrijane stepenice,ali ne smrzava se.ponekad ga polijem preko zime.pred proljeće ga češće polijevam i on počne tjerati cvijetove
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve mi je jasno,ja svog nikad nisam van iznjela,tretiram ga kao sobnu biljku. |
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala . |
||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Maris ,ne prošetah nekoliko dana ,a kod tebe svašta novog.Kaktusi su ti za svaku pohvalu.Dođe mi da ih i ja poznem uzgajati,samo nisam baš sigurna u uspjeh.
|
||
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Maris, kaktusići su
|
||
Lipik
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Camelia |
||
Odgovori | Stranica <1 1819202122 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |