Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 11:03
Originalno poslano od člana zribal zribal napisao:

e, da nije čovjeku žao truda. Toliki posao, brige, pažnja, planovi, i na kraju suha trava. Baš mi je žao. Ja bih da sam boljeg zdravlja imala veliki vrt kao vi iz mnogo razloga. ali kad ovo čitam zaista sam tužna. Lako je meni navodnjavati 20 m2, ali ovo što vi imate, pravo bogatstvo, a vidi tuge. Žao mi je cure, zaista.

Što se može Zribal,čovjek mora biti spreman na sve,jednostavno se moraš pomiriti s time i gotovo. Mene uvjek tješi ono," Nekako je bilo,nekako će biti!" Uvjek se nekako izgura godina i zima do naredne sezone....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:20
Originalno poslano od člana zribal zribal napisao:

Dobro je smijati se. Žalosno je kad biljke uginu, osobito one što čovjeku trebaju za prehranu ali ništa nije crno.

Ne daj Bože tuge u vaše živote, a biljaka biti i cvijetnih i plodovitih.

Zribal,pa ne samo " Ne daj Bože tuge u vaše živote!" Pa onda valjda treba biti i " Ne daj Bože tuge ni u tvoj život ni u živote članova tvoje obitelji,Ne daj Bože tuge u ničiji život!" I ima još nešto zgodno: " Svega će bit,a prijatelja neće,svega će bit,al neće biti sreće......ili bolje da kažem: " Svega će bit, i dalje će pjevat ptice i dalje će cvjetati cvijeće,samo nas ovdje biti neće....." Tužno,ali istinito,zar ne?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 11:09
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

[QUOTE=PUSTOLOV]kako tek muku muce narodi gdje je najcesce susa (africke zemlje)   [IMG]smileys/smiley29.gif" align="middle" />

Uživaju u hladu i piju limunadu, a po povrće odu u dućan [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

E cure jeste me sad dobro nasmijale,ovo baš dobro dođe,ne može se stalno misliti na nešto crno,čovjek uvjek ima uspona i padova,samo kad padne treba ustati,dići glavu i poći dalje! Inače sam u srcu takva da isto sve volim okretati u šalu i baš zbog toga sam uspjela preživjeti i nadvladati i gore trenutke u svom životu!    Hvala Vam curke,što u tom svom crnilu ipak nađete i malo mjesta za smjeh! To je tako lijepo,uz vas se lakše otjeraju crne misli i jadikovke!    
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 15:38
Ali, neka bude kako bude, mi smo danas tu i radujmo se. Koristimo dan današnji, ili bolje rečeno ovaj trenutak. Uživajmo sad. Jednim dijelom i biljke gledam kao dio života pa se i za njih borim, kao i svi vi ovdje. Žao mi je tvoga vrta, jako mi je žao, ali nek si živa, zdrava i vrijedna. Takvima Bog daje kad ni ne traže.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 23:33
Ehhhhh curke moje,sad je i tako kasno. I da dođe kiša,kasno je za sve...sve gori i suši se,teško da bi sad bilo ikakve koristi od kiše..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 11:15
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Ma dobro de, neka vrta i suše, samo neka smo mi živi i zdravi (koliko-toliko), a vrt će biti bolji nagodinu (nadam se). Odlučila sam da se više neću žderati, ionako ne mogu ništa promijeniti, samo me može srčka strefiti. Gladni nećemo biti, pa se radije posvetimo cvijeću, radujmo se bar nečemu.
Znate, to je ono u skladu narodne izreke: "Blago onom tko pameti nema, sav mu život u veselju prođe!"

Vidi nje! Kao da se cvijeće neće isto kao i povrće osušiti od ove vrućine! Gladni nećemo biti,ima kineskog povrća u dućanu!   
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 17:21
Zribal,možda površina moga vrta nekome izgleda kao lakomost,no ja zapravo nigdje ne radim,ne mogu si puno toga priuštiti osim ako neću sve uzgojiti sama. Svi dobro znamo kakvo nam je stanje s državom,poslom i novcem,tako da ako si čovjek neće priskrbiti i ono što može i ako može,teško da će mu se neki političar ili neki okorjeli bogataš smilovati. Mi smo ovdje svi više,manje,samo mali obični ljudi koji se bore za sebe i svoje obitelji,no eto kad se dogodi ovakvo nešto,gdje čovjek nema utjecaja,bude loše naravno. Naučila sam da treba biti zahvalan i na tome što ostane,jer Bog nikoga ne kažnjava,tako da mu baš sav urod propadne,a i ako baš bude tako,On se pobrine da se opet nađe neki drugi izlaz. Molim te ne shvaćaj ovo kao neke kritike,jer to nisu nikakve kritike,samo pišem ono što mislim da je dobro i jednim velikim djelom istina. Poznajem puno ljudi na mom kraju koji su uistinu lakomi,do te mjere da više ne znaju čime bi se sve bavili,a da ne kažem kako nikad nemaju vremena stati i pošteno se najesti,sve zbog jurnjave,žurnjave,kod njih uvjek vrijedi ono pravilo: " Vrijeme je novac!" Ali da se malo okrenu oko sebe,vidili bi da nije baš sve tako. Jednom dođe bolest,starost i što onda,djeca ih ne trebaju,a oni su cijeli život radili i crnčili za njih i onda se pitaju: " Što nam je to sve trebalo,umjesto da smo znali bar malo uživati u životu,mi smo crnčili i radili i sad nemamo ništa!" E tu je ta surova stvarnost,pa se onda pitaju zašto i zbog čega su bili toliko lakomi,a danas taj njihov rad i trud djeca ne priznaju i da imaju hektare i hektare zemlje,sve moguće strojeve i najnovije traktore,što to sve vrijedi,kad to ništa ne znači onima za koje su oni cijeli život tako krvavo radili...Čast i iznimka ima i djece koja misle drukčije,takvim ljudima je onda bar srce na mjestu i mogu mirno čekati starost,jer znaju da će netko nastaviti tamo gdje su oni stali,no i onda se ta priča samo vrti u istom krugu..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 23:57
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

kako tek muku muce narodi gdje je najcesce susa (africke zemlje)

Uživaju u hladu i piju limunadu, a po povrće odu u dućan LOL
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:02
kad ne bude nista domace,falit cemo i kinesko haha
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 17:31
Da zaboravih ,Hvala ti Zribal,što me razumiješ!    I ja tebi i tvojoj obitelji također želim ,nek ste živi,zdravi i veseli,jer kad je toga, onda se sve nevolje i nedaće lakše prebrode!   
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 23:35

Kod mene je vrt koma....
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 12:21
A jok!! Cvijeću je zabranjeno da se osuši! I to zakonom!
Ako treba i suncobrane ću mu praviti.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 17:28
Treba biti skroman i ne tražiti previše,biti zadovoljan i onime što se ima. Ako se ima dobro je,ako se nema,stisnuti zube i pregurati lošu godinu......što se može....
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 00:06
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

kako tek muku muce narodi gdje je najcesce susa (africke zemlje) [IMG]smileys/smiley29.gif" align="middle" />

Uživaju u hladu i piju limunadu, a po povrće odu u dućan [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

ZNACI SVI TAKO RADE
POVRCE IM UVOZE OD NAS EUROPLJANA,POSTO JE KOD NAS SUSA NAMUCI CE SE ZAJEDNO SA NAMA SALIM SE NIJE SUSA GORE NA SJEVERU IH GORE KUKAJU NA KONSTANTNU KISU,TMURNO,SIVO,MONOTONO LIJEPPI NA DIO EVROPE NEKAD KISA,NEKAD SUNCE,NEKAD SNIJEG,NEKAD HLAD,A VIDITE ZNA BITI I SUSE
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:15
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

A jok!! Cvijeću je zabranjeno da se osuši! I to zakonom!
Ako treba i suncobrane ću mu praviti.

Ja ću onda za moje cvijeće posuditi one velike Panove šatore!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 08:36
Ma dobro de, neka vrta i suše, samo neka smo mi živi i zdravi (koliko-toliko), a vrt će biti bolji nagodinu (nadam se). Odlučila sam da se više neću žderati, ionako ne mogu ništa promijeniti, samo me može srčka strefiti. Gladni nećemo biti, pa se radije posvetimo cvijeću, radujmo se bar nečemu.
Znate, to je ono u skladu narodne izreke: "Blago onom tko pameti nema, sav mu život u veselju prođe!"
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:15

kad ne bude nista domace,falit cemo i kinesko haha

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 00:01
e, da nije čovjeku žao truda. Toliki posao, brige, pažnja, planovi, i na kraju suha trava. Baš mi je žao. Ja bih da sam boljeg zdravlja imala veliki vrt kao vi iz mnogo razloga. ali kad ovo čitam zaista sam tužna. Lako je meni navodnjavati 20 m2, ali ovo što vi imate, pravo bogatstvo, a vidi tuge. Žao mi je cure, zaista.
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 14:04
Dobro je smijati se. Žalosno je kad biljke uginu, osobito one što čovjeku trebaju za prehranu ali ništa nije crno.

Ne daj Bože tuge u vaše živote, a biljaka biti i cvijetnih i plodovitih.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 20:31
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Treba biti skroman i ne tražiti previše,biti zadovoljan i onime što se ima. Ako se ima dobro je,ako se nema,stisnuti zube i pregurati lošu godinu......što se može....

E TO POTPISUJEM!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.