Vrtek |
Odgovori | Stranica <1 1819202122 35> |
Korisnik | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam malo prošetala,i mene je zadivio onaj panj,prekrasan je.A boje...od gladiole do anemone,divno.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Vilo, lijepo te je opet vidjeti u mojem vrtu, hvala što si me posjetila, i udjelila mi toliko divnih riječi....Veselim se unaprijed tvojem slijedećem posjetu!!!
|
|
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je stvarno nesto posebno !
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...slikice na kapaljku, ali jako lijepo
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno! Ne mogu niti ne želim ništa izdvojiti ovaj put.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekoliko puta sam se vraćala unazad da sve dobro pregledam jer mi se baš sviđa u tvom vrteku. Stazica je super, biljčice lijepe i krasno posložene. Vrtna fuksija je za mene otkriće, a bijela gaura intrigantna. Baš me zanima kako će se dalje ponašati. U očekivanju novih sličica lijepo te pozdravljam.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzidošla sam ti
mahnutii pogledati da li ima koja jesenja slikica iz tvog vrteka
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kako je zahladilo i nema više sjedenja na balkonu, a da ne kažem da nema više kupanja(bdw u ovaj ponedjeljak sam sam se okupala zadnji put za ovu godinu) imam vremena za švrljat vrtovima i pregledala zaostatke kod tebe. Vidim da leto s obiljem kiše razbuktalo bilje a onda i boje u svim bojama i dezenima, i viđeno me oduševilo, ali ovo sam izdvojlai iz jednog jedinog razloga (ne zato što mi se pretjerano sviđa) ovo ljeto zadavali su mi toliko muke da bi ih najradije da nestanu (na zgražanje boraca za zaštitu životinja) čak su mi izrešetali burgmansije a one su tobože otrovne. Draga, ljepota i sklad koji si utkala u svoj vrtek je očaravajući
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se malo prošetala tvojim vrtom i divila krasnom cvijeću
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje puno vam hvala na posjeti i predivnim riječima koje ste mi ostavile...moram priznati da ste me jako razveselile, ali i duboko dirnule svojim pohvalama...malo sam zapostavila svoju temu, bilo je puno jesenjskih poslova što u vrtu, što kod spremanja zimnice, no malo sam zapala i u sjetno raspoloženje jer mi je veliko nevrijeme i tuča uništilo neke biljčice i sukulente, pa mi je malo trebalo da sve to probavim...No evo mene ponovno tu sa vama i uskoro slijede slikice!
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, ova me tvoja poruka obradovala! Jedva čekam nove sličice. Rado dolazim u tvoj vrt, opušteno, kao što je i on sam.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strpljivo čekam nove sličice !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, Rajski vrtovi
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Asteri
puzajući i niski |
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja nova prekrasna travica Pennisetum rubrum
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krizanteme
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i zadnje ružice za ovu godinu
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedum spectabile
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |