OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 199200201202203 374> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za prekrasne slike i predivno cvijeće, mediteranski ugođaj
ali i naše vrtove krase neke od tvojih biljaka bravo! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na 200 stranica lipote koje su moje oči nauživale se
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rekordnih 200 stranica ljepote
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tebi na divnim slikama
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas popodne sjedim u dvorištu i gledam u nebo (svaka blesa gleda u nebesa ).
Skupljaju se oblaci Plavog neba je sve manje Bit će kiše! Ali za par minuta se počelo vedriti, oblaci otplovili negdje drugdje Znači, slijedi zalijevanje, ali prije toga idem pronaći pokoji cvjetić. Ovu sam sliku ukrala iz Hortinog vrta A ova je iz mog vrta A štos je u tome da sam ja poslala Horti ovu crassulu koja ima crvene cvjetiće, a ona meni ovu crnu koprivu. Pa se sad možemo natjecati tko ima ljepše cvijeće A ima kod mene još ponešto od Horti I ovaj ljepotan je njen Horti, ako naiđeš, molim te ime ovog predivnog plavca. Procvala je i bijela lantana Slak amarantus tricolor mi je baš simpatičan, jer svaka biljčica ima drugačije šare I zajednička slika kopriva, baš sam s njima zadovoljna, dobro se drže |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koprvice,slak i taj plavac sa tim lipim cvitom
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti ove koprive. Ima li koja da može prezimiti vani?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, nasmijala si me s blesom i nebesima. Dijele nas generacije, ali neke šaljive stvari se ne mjenjaju.
One slike Horti/Otok su krasne. Objema je kombinacija super ispala.
Slike neba... eto čovjek može naći ljepotu svugdje oko sebe, samo treba dobro pogledati!
Koprive su ti prekrasne!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj kutić s koprivama uvijek me nanovno oduševljava
s obzirom da nema Horti, plavi ljepotan je achimenes.
i nije bilo ni kapi kiše? bome se u Zagrebu dobro ispadala, gotovo cijeli dan i noć, a jutros svježeeee...
lijepi pozdrav
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj put kiša nije zaobišla moj vrt, napadala se pošteno! A jutros u 6, termometar na balkonu je pokazivao 16 stupnjva, konačno osvježenje! Ove tvoje koprivice su zbilja prelijepe, najljepša mi je ova crvena, sasvim lijevo na slici!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam oduševljena koprivicom, raznježena "slučajnom sinkronizacijom" tebe i naše Horti, a da mogu poslala bih ti malo kiše jer ju mi imali i previše. Padala je jučer u nekoliko navrata po pola sata, ali jako, pa je padala noćas dobar dio noći i evo, sad se umirilo, ali je još jako oblačno i sa samo 17 celzijevaca neobično za ovo doba godine (prekjučer je bilo 35!!). Biljke su živnule, kao da su im stapke i lišće zeleniji a cvjetovi šareniji...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne su koprivice
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja bodulko, bravo za sve tovoje +klubove. Osim prekrasnog cvijeća bravo i za plavu rupu na nebu, ona bi trebala značiti da nade ipak ima...
I samo da znaš i meni cvjeta tvoja crvena krasula, a imam i crnu koprivu i onog plavog ljepotana (achimenes) od Horti Još jednom čestitke za tvojih +200 i prekrasnog druženja |
|
život je more
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si nam poslikala nebo koje se na tvoju žalost razvedrilo,pa moraš zaljevati.Kako je rekla Anaida kod nas se dobro ispadalo.
Iako ja nisam ljubitelj koprivica moram reči da su ti lijepe.
Ali zato sam ugledala lijepu crasulu i još ljepšu lantanu
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskrene čestitke za 200 stranica tvog prekrasnog otočkog vrta....
Ona krasula sa crvenim cvjetićima je prekrasna, preporučam se za jedan pelcerić....Koprive su jako dekorativne i super su za hladovinu....Po slikama vidim da je i tebe kao i nas kiša zaobišla, baš šteta, jer opet nas je čekalo zalijevanje....
|
|
sutra je novi dan
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predeivne koprive imaš kao uostalom i ostalo cvijeće
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i njih - sukulenti i malo kaktusa
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koprive su ti predivne a ovako sve skupa šarene, famozno, prava kolekcija
Sukulenti
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 199200201202203 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |