Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 200201202203204 370> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo zbog morsko - cvjetnog ugođaja često navraćam u tvoj vrt. Ima li išta ljepše od mirisa cvijeća i mora?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je stolisnik. Meni je lani poslala Horti i jedva čekam da vidim kakav će biti! |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stolisnik,lavanda,ružmarin.........i tvoj vrt
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana, iskrene čestitke od mene, ne samo na tvojih 200 + stranica nego i za svu ljubav koju posvećuješ biljkama, za sve prekrasne fotografije i jedno veliko hvala što sve to dijeliš s nama.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stolisnik je prekrasan , imam i ja jednu biljku za koju ne znam što je, mogao bi biti baš stolisnik, čini mi se da je takav list
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana pa ja sam propustila tvoju 200-tu stranicu nadam se da je to samo predgovor u ovoj knjizi
uvijek je poseban gušt prošetati tvojim vrtom jer se osjeća toplina i ljubav prema cvijećkama |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti fale još moje kockice -,,,,,,,-i pripremi duplu dozu ja ne idem preko onoga bez tebe
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi je još sad sam vidjela da si prešišala 200-opa -ma stiću ja tebe -pa makar došla na Brač -----svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugenvilija, cikas i more veelika čestitka za 200 stranica odmora za dušu, tijelo i odijelo
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stolisnik i santolina su mi
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno predivnooooo
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno.Odmarala sam gledajući ove tvoje slike...Kod nas je vrijeme za kaputa :(
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje vi ste mene tako nahvalili i načestitali da mi je , ja samo mogu reči hvala svima.
Kod mene malo kiše, malo sunca pa su krenule neke biljke kojima treba malo više sunca Lantane Prvi put mi je procvala heba, baš joj je lijep cvijet Neki luk Garifuli Aloe ...banane su sazrele Cvijet šipka - nara Gospina trava Bugenvilie su svaki dan sve rascvjetanije Cvijet u cvijetu i crvena |
|
život je more
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam nove slikice i kad....banane!!! reko odkud joj i banane i to zrele!!!...kad ono tritome , super je sve i neki luk i lantane i banane, ali bugice.....moje tek zameću brakteje, ali tko čeka, taj dočeka ...malo mi je lakše čekati uz nekolicinu novih bugica koje sam kupila dopingirane pa već pomalo cvatu Nar je prelijep, sjećam se kako je lani cvao, divota....neznaš jel hibi ili nar
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma skroz su poludile ove biljke,jer ti njima fićukaš ili pjevaš Jerka?!
pa oni klinčeki miriše do mene,a gledam pa ne vjerujem:nar u cvatu, a kakve su ti to bugice imaju tri tučka |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je nedostajalo nakon nekoliko dana izbivanja, Bože sve bolje i bolje izgleda tvoj vrt ako je ikako to i moguće ...Reci mi jel ova zadnja bugica (crvena) ona što je došla do nas špancirki? Rekla si da tvoja cvate, moja još onako mala mislim da niti neće ove godine
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ovo volim! Umjesto karanfil, klinček i tko zna kako još, lijepo gariful! A što mogu, Slavonija je samo još više naglasila dalmatinku u meni
A kantarion, reci mi da si ga posijala i da možeš skupiti sjeme |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan vrt....nakon toliko lijepih komentara što pametno reći? Hvala ti što nas uveseljavaš prekrasnim slikama
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E i mene si zavarala s tim bananama ko i Flaviu .
Heba je krasotica s cvijetom i bez njega!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Banana, tritoma .....aloa se prekrasno rascvjetala
|
|
Odgovori | Stranica <1 200201202203204 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |