Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2014 u 23:01
dobro da je zapadao snijeg.on će sačuvati većinu biljaka,a onim osjetljivim što bog da.kod nas noćas -20'.sad je -13,a u zoru tko zna.
lijep je snijeg u vrtu.samo da je malo toplije
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2015 u 14:17
slavujka sve najbolje u novoj....sto je bilo ne ponovilo se al hvala Bogu da mi te poslao...dao mi da se smirim i zivim kroz nase cvijece....

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2015 u 20:12
Draga susjedo sretna ti Nova godina.Kod tebe je uvijek ugodno zaviriti i uzivati u ljepoti vrta.

“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2015 u 21:18
Vidi, vidi mojih nuštarki. Josipa, arim, baš vas je lijepo vidjeti u mom smrznutom vrtu. Hvala vam!Heart

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2015 u 21:30
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

dobro da je zapadao snijeg.on će sačuvati većinu biljaka,a onim osjetljivim što bog da.kod nas noćas -20'.sad je -13,a u zoru tko zna.
lijep je snijeg u vrtu.samo da je malo toplije
Mislim da će ovog proljeća biti dosta uginulih biljaka. Hladnoća je došla iznenada i što je loše, veliki minusi su bez prestanka nekoliko dana.
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 19:19
:volim: :volim: :volim:nemoj da brineš...uspećemo mi da obnovimo naše vrtove...samo da se pojavi ...krećemo u novu avanturu...biće lepši nego što su bili...zahlađenje im je možda prijalo. Uživaj u lepoti tvojih biljčica, jer ja uživam...makar virile samo malo ispod snega  :daaa:
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 00:01
Draga arčik, drago mi je da uživaš u šetnji.
Ostavljam ti nekoliko toplih i rascvjetanih sličica i nadam se da će ovako biti i ove godine, ili, kako si rekla- još i ljepše.

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 00:03

ŠTO TI JE VAŽNO...

Indijanac i njegov prijatelj su hodali kroz Times Square u New Yorku tijekom pauze za ručak. Ulice su bile pune ljudi. Automobili su trubili, taxiji su škripali gumama, sirene su odzvanjale, a zvukovi grada su bili gotovo zaglušujući.
Odjednom, Indijanac kaže: “Čujem cvrčka.”
Njegov prijatelj je odgovorio: “Što? Mora da si lud. Ne možeš čuti cvrčka u ovoj buci!”
“Ne, ja sam siguran u to,” kaže Indijanac: “Čujem cvrčka.”
“To je ludo,” njegov je prijatelj inzistirao.
Indijanac je pažljivo slušao na trenutak, a zatim je prešao ulicu prema velikom parku ispunjenom grmovima. Pogledao je ispod grane i, naravno, ondje se nalazio mali cvrčak. Njegov je prijatelj bio posve izvan sebe.
“To je nevjerojatno”, rekao je prijatelj. “Mora da imaš nadljudski sluh!”
“Ne,” reče Indijanac. “Moj se sluh ne razlikuje od tvog. Sve ovisi o tome što slušaš. ”
“Ali to nije moguće!”, reče prijatelj. “Ne bih nikad mogao čuti cvrčka u ovoj buci.”
“To je istina”, odgovori indijanac. “To ovisi o tome što ti je doista važno. Dopusti mi da ti pokažem. ”
Posegnuo je u džep, izvadio nekoliko kovanica, i diskretno ih bacio na pločnik. I onda, dok je buka prepune ulice još uvijek odzvanjala u njihovim ušima, primijetili su kako se svaka glava u promjeru od dvadeset metara okrenula u smjeru njihovog pločnika provjeravajući nije li to njihov novčić ispao.
“Vidiš li na što mislim?”, upitao je Indijanac. “Sve ovisi o tome što ti je važno.”

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 00:04
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 06:44
sve ovisi o tome sto ti je vazno....bas tako...smile55
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 09:19
Od sinoć pomalo pada kiša i na snježnom pokrivaču veze sitan vez ukrašen resicama.

ovo je kukurijek koji proviruje iz svoje snježne kućice

izgleda da sam potcijenila snagu mlječike, ipak se nije smrzla

mlado stabalce drijenka ima prve cvjetne pupove

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 12:22
Krasni detalji tvoga vrta u ovo snježno vrijeme, naravno treba imati oko za to, a ti to imaš, zato me i veseli zaviriti na tvoje stranicesmile167
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 20:45
predivno......ti stvarno umeš da zabeležiš lepe prizore... za tebe...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 23:34
moon

arčik

smile76

Drago mi je što ste primjetile da me oduševljavaju sitni detalji u vrtu. Svaki puta kada prođem kroz vrt, dobro pregledam svaku biljku i rijetko mi nešto novo promakne.
Cvijet božura će svatko vidjeti, i zbog boje i zbog veličine

U sjeni cvjeta kopitnjak, nizak, neugledan, sitnih listova kojima je prekrio svoje cvjetove. Da bi ih vidjeli, treba se sagnuti, razmaknuti listove i uživati u još jednom remek djelu prirode.

Jesi li ikada vidio išta savršenije od pahuljice snijega?
                    Njezina složenost, njezin izgled, njezina simetrija,
                    njezin sklad sa samom sobom i posebnost u odnosu na sve drugo.
                    ...budi pahuljica snijega...
                    N.D. Walsch

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 10:07
Sunčano zimsko jutro, snijeg kopni, biljke proviruju i raduju se toplini sunčevih zraka.

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 10:11
Sunce obasjalo grmić suručice i aubrietu koja raste ispod njegovih grana. Prošlog proljeća mi je taj duet bio najljepši prizor u vrtu.

ovako su izgledali na početku ožujka

a ovako kada su procvjetali

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 10:12
Izviruje i hipericum

Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 10:35
Volim kad ovako poslozis slicice
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 19:07
bug,bunny,countrySavršene slike i način na koji ih posložiš,kako piše Moon
Nekoliko tisuća pahuljica,a onda potsjetnik na ljepotu
koja spava ispod debelog pokrivačasmilie_wet_137.gif
smilie_love_117.gif

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2015 u 19:14
smile55
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Vidi, vidi mojih nuštarki. Josipa, arim, baš vas je lijepo vidjeti u mom smrznutom vrtu. Hvala vam!Heart

Neću komentirati jer oni koji me poznaju znaju koliko mi ovakve sličice griju dušu i tijelo.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.