Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 205206207208209 282> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro da je zapadao snijeg.on će sačuvati većinu biljaka,a onim osjetljivim što bog da.kod nas noćas -20'.sad je -13,a u zoru tko zna.
lijep je snijeg u vrtu.samo da je malo toplije
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
slavujka sve najbolje u novoj....sto je bilo ne ponovilo se al hvala Bogu da mi te poslao...dao mi da se smirim i zivim kroz nase cvijece....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Draga susjedo sretna ti Nova godina.Kod tebe je uvijek ugodno zaviriti i uzivati u ljepoti vrta.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Vidi, vidi mojih nuštarki. Josipa, arim, baš vas je lijepo vidjeti u mom smrznutom vrtu. Hvala vam!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Draga arčik, drago mi je da uživaš u šetnji.
Ostavljam ti nekoliko toplih i rascvjetanih sličica i nadam se da će ovako biti i ove godine, ili, kako si rekla- još i ljepše. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ŠTO TI JE VAŽNO... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sve ovisi o tome sto ti je vazno....bas tako...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Od sinoć pomalo pada kiša i na snježnom pokrivaču veze sitan vez ukrašen resicama.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je kukurijek koji proviruje iz svoje snježne kućice ![]() izgleda da sam potcijenila snagu mlječike, ipak se nije smrzla ![]() ![]() mlado stabalce drijenka ima prve cvjetne pupove ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasni detalji tvoga vrta u ovo snježno vrijeme, naravno treba imati oko za to, a ti to imaš, zato me i veseli zaviriti na tvoje stranice
![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
predivno...
![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
moon
arčik ![]() Drago mi je što ste primjetile da me oduševljavaju sitni detalji u vrtu. Svaki puta kada prođem kroz vrt, dobro pregledam svaku biljku i rijetko mi nešto novo promakne. Cvijet božura će svatko vidjeti, i zbog boje i zbog veličine ![]() U sjeni cvjeta kopitnjak, nizak, neugledan, sitnih listova kojima je prekrio svoje cvjetove. Da bi ih vidjeli, treba se sagnuti, razmaknuti listove i uživati u još jednom remek djelu prirode. ![]() Jesi li ikada vidio išta savršenije od pahuljice snijega? Njezina složenost, njezin izgled, njezina simetrija, njezin sklad sa samom sobom i posebnost u odnosu na sve drugo. ...budi pahuljica snijega... N.D. Walsch ![]() |
|
![]() |
|
Sunčano zimsko jutro, snijeg kopni, biljke proviruju i raduju se toplini sunčevih zraka.
|
![]() |
|
Sunce obasjalo grmić suručice i aubrietu koja raste ispod njegovih grana. Prošlog proljeća mi je taj duet bio najljepši prizor u vrtu.
![]() ovako su izgledali na početku ožujka ![]() a ovako kada su procvjetali ![]() |
|
![]() |
|
Izviruje i hipericum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Volim kad ovako poslozis slicice
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() Nekoliko tisuća pahuljica,a onda potsjetnik na ljepotu koja spava ispod debelog pokrivača ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]()
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 205206207208209 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |