Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MiraK, dobro mi došla u moj vrt. Noviteti me jako vesele.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Blue, hvala ti na posjeti, ne znam da li može rasti u vrtu, ja sam posadila u posudu i tako ću ostaviti i za slijedeću godinu.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia, nekoliko dana je trebalo čekati da naraste pup a kad se počeo otvarati išlo je jeko brzo. Baš me razveselio a bit će još nekoliko cvijetića na istoj stapci....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kod tebe draga ima svega a najviše me vesele tvoji noviteti, prekrasni su
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prošle godine kad sam ih kupila nisam mislila da će preživjeti zimu, titrala sam nad njima,mada su mi sad kržljavije nego po zimi nemam pojma šta im je.
|
|
![]() |
|
Jaca,drago mi je da si došetala do moga vrta i veselim se zajedno s tobom što su ti dipladenije preživjele.....
|
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
divna je ,a ja svoju ostavila preko zime u vrtu -jako glupo od mene i sad kad vidim tvoju kažem sad mi je ža ,sad mi je ža
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš si mi uljepšala dan.Ja sam također posadila lukovicu Ismene,a pošto ja kupujem nekontrolirano i neprovjereno(učim također na greškama,jer me uvijek ponese ljepota izloženog),iznenadim se kad vidim da cvijet odgovara slici kupljenog.Idem sutra odmah provjeriti da je procvala,danas još nije.
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa, hvala ti , zaista je lijep i veselim se a još više zato što je nedavno posađen. Vjerujem da će se cvijet sutra posve otvoriti.....
|
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Malo sam prošetala tvojim vrtom imaš prkrasno cvijeće,samo da kažem da su moje tri dipladenije bile cijelu zimu na prozoru iznad radijatora,znači na ful vrućini.Danas ću staviti slikice.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan je
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina, hvala na šetnji mojim kišnim vrtom. Kiša koja pada ovih dana koristit će mojim biljkama.
|
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasno sam i ugodno prošetala tvojim vrtom,vrijednice,sve ti cvijeta
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belica,ono što si napisala glupo, to se može i na mene primijeniti jer i ja radim ponekad unaprijed stvari osuđene na propast. Još ne prođe zima a ja već počnem sijati razne biljčice koje uglavnom sjetva ne uspije pa moram ponovo, ali htjela bih da bude ranija pa ispadne baš suprotno.
Veseli me tvoja šetnja po mome vrtu i dođi opet kad budeš imala vremena. Moj vrt je skroman ali meni su moje biljčice drage a puno vrtova ima koji su lijepi pa zavirujem i tako isto uživam,naravno i kod tebe često zavirim da vidim kako napreduju tvoje biljčice. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro , puno ti hvala na iscrpnom odgovoru draga Milice, i ja sam baš na ovom forumu čitala info da može ostati vani dobro zaštićena pa sam iz tog razloga odlučila jednu riskirati, baš kao što kažeš- gužva zimi kad sve treba pospremiti. Naravno riskirala sam malu, he he.
A dipladeniu i ja kupujem već evo 3 x. S prvom sam se susrela davno dok ih još i nije bilo posvukud. I isto su mi obje taman do kraja zime uginule. Prva je bila u stanu, ali očito preblizu radijatora, a druga u jako hladnom hodniku, no ove sam godine odlučila ponovo pokušati s novom lokacijom. toliko mi je divna da dišpetim i ne odustajem. zaboravila sam ti reći da sam se kod tebe dobro kolača najela dok sam šetala. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Aha, hvala, a meni kao ljubiteljici bijelog cvijeća odmah zapeo za oko...
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ljiljus,
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |