Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 207208209210211 243>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 12:18
za trio
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 12:51
triša samo ti kupuj, bolje da obećanja o nekupovini biljčica ne ispunjavaš nego neka druga, zbog kojih ćete okolina hvatat za riječ.ja te totalno podržavam jer sam i sama takva.najveća sam lažljivica kad kažem da neću kupovati više cvijeća.sve ti je predivno, malo sam te posjetila u tvom vrtu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 15:04
Belina, drago mi je kad svratiš u moje dvorište, a veselim se zajedničkom odlasku u Pordenone, kad se vratimo gdje će nam biti kraj?
E, nona, već imam poduži šalabahter, a vidjet ćemo što će se ostvariti.
Baka- 5 kn za mali kaktus nije ništa, a i ovih 10 mi se nije činilo, a što bi tek došlo s tobom doma da ideš u subotu s nama.
Sarajka, begonije su mi na popisu za Pordenone, iako ih ima i kod nas
Gio, hvala ti što si svratila.
Magnolija, svatko ima svoje prioritete, uvije rečem ovako, ne pušim, ne pijem, ne kupujemo novine, više skoro ne kupujem novu garderobu (snabdjevaju me kćeri i njihove prijateljice, pa i moje prijateljice), ne trošim na kozmetiku, ne idem na frizuru, nešto ekstra zarađujem i bez problema mogu dosta novca potrošiti na cvijeće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 15:54
fino,samo taj tvoj popis traži i prikolicu da sve dovućeš iz  Pordenona u Rijeku,nadam se da si obezbjedila prevozsmile115
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:08
Triša mislim da su inače kaktusići po 10 kn. Ono je lani bio neki tjedan,mislim uz Dan žena. Jer kad sam slijedeći put kupila identičan za MMK bio je već 7,5 , a to je sve bilo lani!
Dakle....

Joj, baš vam zavidim na izletu!Cry
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:53
I ja, baka, i ja.
Al ići ćemo mi nagodinu!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 20:33
Triška lijepo si shopingirala Thumbs%20Up po zimi svi imamo...neću više ništa kupovati, ali kada se samo najavi proljeće već se vrećice pune cvijećki doma nose LOL
poznato mi je to LOL
guštaj na izletu Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 22:10
moreš s efaliti koliko oćeš boln ja to imam već dugo godina..smile96--i jednom sam rekla mne kupuj sve to i ne troši s ebezveze imaš to sve kod mene ako tako nastaviš naljutićeš me pa ču ti poslati veliki paket sad kad budem rasađivala i neće ti na um pasti d asebi ikad više kakav kupiš  aja sve imam smile42
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 22:58
Lipi noviteti drag moja Clap, onakvu euphorbiju imam i ja i mogu ti reči da je prekrasna i dosta brzo raste, jedino kad je takneš teče mlijeko LOL
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 11:16
eto dobro si joj rekla sad ne mora ići sebi u trgovinu uzimati mlijeko ima ga već pred nosomsmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 19:26
Draga Triša,često sam ja u tvom vrtu,danas cijeli dan šetam,MM danas veliko strpljenje,mislim da se veseli što sutra idem u nabavu nove biljke.smile99
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:11
Lijepih li kamelija Thumbs%20Up i mene nešto vuče k njima Tongue

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 06:10
anči je ponovila sliku koju bih i sama izdvojila, makar je teško izdvajati iz toliko lijepog! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 10:21
A noviteti iz Pordenona?WinkBig%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 10:27
da,da Pordenone da vidimo sta si kupila
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 14:12
Mnogo toga ja kod tebe nisam vidila!Planiranje vrta,pogled kroz prozor(oduševile su me boje maćuhica)kupovina kaktusa i aloicaThumbs%20UpKamelijesmile64Sve je predobro,predivnosmile55
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 09:46
Dok vi šetate mojim dvorištem, vidim neki su svratili i dva puta, ja šetam po inostranstvu i zaista uživam.

pa naravno moram se pohvaliti s onim što sam si kupila.

Evo moje tri nove ljepotice onog prvog jutra kad su se probudile u mom dvorištu.

Bijela hortenzija, bijelo roza azaleja, i jedna od mojih miljenica bijela margerite - piše da se zove "argyranthemum frutescens", mi ćemo je i dalje zvati bijala margeritica.

Osim toga kupila sam još samo lukovice velikocvjetnih begonija (lukovice su ko male krafne) - to naravno zahvaljujući našoj sarajki, jer kad sam to vidjela uživo kod nje - odluka je pala.

Crvena, narančasta, bijela i žuta - valjda će sve izniknuti i biti takve boje

Isti dan ujutro moje su tri ljepotice presađene

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 09:48
Triša, jesi se ubijelila!
Prekrasne su ti ove tvoje nove prijateljice! Vjerujem da ćeš se rado družit s njima.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 10:22
pa dobro Triša šta je sad to ja taman smislila šta ću ti poslat od plavog a ti mjenjaš boju a da dodam i nešto bijeloWink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 10:26
Lijepi izlet urodio je krasnim cvijećem!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 207208209210211 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.