Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 207208209210211 243> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za trio
|
|
Sponzorirani linkovi | |
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša samo ti kupuj, bolje da obećanja o nekupovini biljčica ne ispunjavaš nego neka druga, zbog kojih ćete okolina hvatat za riječ.ja te totalno podržavam jer sam i sama takva.najveća sam lažljivica kad kažem da neću kupovati više cvijeća.sve ti je predivno, malo sam te posjetila u tvom vrtu
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, drago mi je kad svratiš u moje dvorište, a veselim se zajedničkom odlasku u Pordenone, kad se vratimo gdje će nam biti kraj?
E, nona, već imam poduži šalabahter, a vidjet ćemo što će se ostvariti.
Baka- 5 kn za mali kaktus nije ništa, a i ovih 10 mi se nije činilo, a što bi tek došlo s tobom doma da ideš u subotu s nama.
Sarajka, begonije su mi na popisu za Pordenone, iako ih ima i kod nas
Gio, hvala ti što si svratila.
Magnolija, svatko ima svoje prioritete, uvije rečem ovako, ne pušim, ne pijem, ne kupujemo novine, više skoro ne kupujem novu garderobu (snabdjevaju me kćeri i njihove prijateljice, pa i moje prijateljice), ne trošim na kozmetiku, ne idem na frizuru, nešto ekstra zarađujem i bez problema mogu dosta novca potrošiti na cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fino,samo taj tvoj popis traži i prikolicu da sve dovućeš iz Pordenona u Rijeku,nadam se da si obezbjedila prevoz
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša mislim da su inače kaktusići po 10 kn. Ono je lani bio neki tjedan,mislim uz Dan žena. Jer kad sam slijedeći put kupila identičan za MMK bio je već 7,5 , a to je sve bilo lani!
Dakle....
Joj, baš vam zavidim na izletu!
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja, baka, i ja.
Al ići ćemo mi nagodinu! |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triška lijepo si shopingirala po zimi svi imamo...neću više ništa kupovati, ali kada se samo najavi proljeće već se vrećice pune cvijećki doma nose
poznato mi je to guštaj na izletu |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moreš s efaliti koliko oćeš boln ja to imam već dugo godina..--i jednom sam rekla mne kupuj sve to i ne troši s ebezveze imaš to sve kod mene ako tako nastaviš naljutićeš me pa ču ti poslati veliki paket sad kad budem rasađivala i neće ti na um pasti d asebi ikad više kakav kupiš aja sve imam
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipi noviteti drag moja , onakvu euphorbiju imam i ja i mogu ti reči da je prekrasna i dosta brzo raste, jedino kad je takneš teče mlijeko
|
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto dobro si joj rekla sad ne mora ići sebi u trgovinu uzimati mlijeko ima ga već pred nosom
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Triša,često sam ja u tvom vrtu,danas cijeli dan šetam,MM danas veliko strpljenje,mislim da se veseli što sutra idem u nabavu nove biljke.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepih li kamelija i mene nešto vuče k njima
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči je ponovila sliku koju bih i sama izdvojila, makar je teško izdvajati iz toliko lijepog!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A noviteti iz Pordenona?
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da,da Pordenone da vidimo sta si kupila
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mnogo toga ja kod tebe nisam vidila!Planiranje vrta,pogled kroz prozor(oduševile su me boje maćuhica)kupovina kaktusa i aloicaKamelijeSve je predobro,predivno
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok vi šetate mojim dvorištem, vidim neki su svratili i dva puta, ja šetam po inostranstvu i zaista uživam.
pa naravno moram se pohvaliti s onim što sam si kupila.
Evo moje tri nove ljepotice onog prvog jutra kad su se probudile u mom dvorištu.
Bijela hortenzija, bijelo roza azaleja, i jedna od mojih miljenica bijela margerite - piše da se zove "argyranthemum frutescens", mi ćemo je i dalje zvati bijala margeritica.
Osim toga kupila sam još samo lukovice velikocvjetnih begonija (lukovice su ko male krafne) - to naravno zahvaljujući našoj sarajki, jer kad sam to vidjela uživo kod nje - odluka je pala.
Crvena, narančasta, bijela i žuta - valjda će sve izniknuti i biti takve boje
Isti dan ujutro moje su tri ljepotice presađene
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, jesi se ubijelila!
Prekrasne su ti ove tvoje nove prijateljice! Vjerujem da ćeš se rado družit s njima. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa dobro Triša šta je sad to ja taman smislila šta ću ti poslat od plavog a ti mjenjaš boju a da dodam i nešto bijelo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi izlet urodio je krasnim cvijećem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 207208209210211 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |