Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....zimske slike otoka...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....pozz Lantana....eto vidiš, a ti si rođena na moru i ne pašu ti....
....moj MM obožava sve što je "morsko", a rođen k'o "purger".....
![]() |
|
![]() |
|
....pozdrav Otok.....volim sve osim sa paprikom, to mi se nekako ne slaže......najdraže su mi crne svih vrsta i porijekla, i domaće i tvorničke...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sto ljudi, sto čudi ili bolje reči ukusa, ja nebi pojela zelenu maslinu ni za što na svijetu, sva sam se naježila, ja uberem zrele i onda ih popečem u pečnici da malo posuše i onda ih jedem posute šećerom.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za mene nema boljih maslina od ovih domaćih usoljenih, volim ja i zelene s paprikom i sa bademima, ali ove ipak kolo vode.
|
|
![]() |
|
....ma to su naši mirisi i okusi ....naravno, i ja ih volim....zafrkavam se da su "strahotne" jer zamišljam kontinentalce kako jedu te domaće zelene masline.....ruku na srce, ne bi se oduševili....znam kako reagiraju MM-ovi rođaci....
....upravo slušam Da mi se providi od klape Kumpanji i podižem smrznuto raspoloženje.....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zaboravila sam, ali si me sjetila - komadi grančica komorača. Ali, meni je i miris maslina i komorača drag. Rasla sam uz te mirise i naučena sam, tako da na okus obratim pažnju tek kad netko spomene!
|
|
![]() |
|
....smrcko, domaće zelene su strahotne.....ali ih mi jedemo i veselo mljackamo, biće se ta "ljubav" prenosi usmenom predajom
![]() |
|
![]() |
|
...Hoya, dočarala si super spremanje zelenih maslina...
![]() ...a jesi li se sjetila mirisa morača kad se zapare??
...to je ipak ljepši dio priče...kako zoveš morač - komorač??!!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad si me prisjetila panja, drvenog bata i udaranja njime po zelenim maslinama, mlijeka koje je izlazilo iz njih i gorčine masline sa okusom mora u kojem se moče. Može li ikome doći gušt nakon ovakvog opisa? Naravno, dobro zboriš, mora biti rođen na "stini i drači". Morenice! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Znači domaće su još gore, a eto MM ih voli a meni se želudac digne kad ga vidim da ih jede
![]() |
|
![]() |
|
...smrcko, provaj zelene domaće, one što se natuču pa zapare...ha,ha... to je , zapravo, nešto užasno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo za suziku i sve što nam je preživjelo
![]() Ja nikad nisam mogla progutati masline, probala sam samo zelene i jakkk su mi. U prehrani o krvnim grupama mi je i zabranjena, možda ima što u tome. Zato volim kapare ![]() |
|
![]() |
|
Hoya, kod nas je tek najstariji počeo jesti domaće masline i to crne, MM obožava sve a i ja, dva mlađa vole samo zelene tvorničke i to SMS kojeg više nema....
![]() Kontesa, valjda će bit što od nje kad izađe vanka na proljeće...
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
samo neka raste suzika...kad se vrijeme popravi, brzo će se ona oporaviti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
I ja sam ti navratila. Gledala sam prošli puta masline i zaboravila kometirati: Ovakve obožavam, ali mi nitko od ukućana ne jede. A mene to tako podsjeća na djetinjstvo u Dalmaciji ...
|
|
![]() |
|
...ovo je suzi koja je preživjela od ljeta, naravno u kući je , na toplom i iza stakla, baca novo lišće ali je vrlo tanašna i nježna...
![]() |
|
![]() |
|
...drago mi je da ste bile u posjeti, Smrcko, Proljeće i Baka...
...Proljeće, imam onu šarenu gailardiu i čisto žutu, mislim da su to visoke sorte...nekako su se preko zime izdužile i polegle u travua još uvijek cvjetaju...odlučila ih podšišat pa što bude....
![]() |
|
![]() |
|
Bravo Mančice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči konačno stavljaš i nove slikice. Nema šta, kod tebe sve super uspijeva...kaktusi super za vidjeti, i moji se nekakko kilavo drže.
A gailardia...koje boje ti imaš? Isto žutu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |