Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:46
....zimske   slike  otoka...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:46
....pozz Lantana....eto  vidiš,   a  ti  si  rođena  na  moru   i    ne  pašu  ti....
....moj   MM  obožava  sve  što  je  "morsko",  a  rođen    k'o   "purger".....Smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:42
....pozdrav  Otok.....volim sve  osim   sa  paprikom,  to  mi  se  nekako  ne  slaže......najdraže  su  mi  crne  svih  vrsta  i  porijekla,  i  domaće  i  tvorničke...Smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:37
Sto ljudi, sto čudi ili bolje reči ukusa, ja nebi pojela zelenu maslinu ni za što na svijetu, sva sam se naježila, ja uberem zrele i onda ih popečem u pečnici da malo posuše i onda ih jedem posute šećerom.
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:12
Za mene nema boljih maslina od ovih domaćih usoljenih, volim ja i zelene s paprikom i sa bademima, ali ove ipak kolo vode.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 09:55
....ma to  su  naši  mirisi  i  okusi  ....naravno,  i  ja  ih  volim....zafrkavam se  da  su  "strahotne"   jer  zamišljam  kontinentalce  kako  jedu  te  domaće  zelene  masline.....ruku  na  srce,  ne   bi  se    oduševili....znam   kako  reagiraju  MM-ovi   rođaci....

....upravo  slušam  Da  mi  se  providi   od  klape  Kumpanji  i  podižem  smrznuto   raspoloženje.....   
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 20:23
Zaboravila sam, ali si me sjetila - komadi grančica komorača. Ali, meni je i miris maslina i komorača drag. Rasla sam uz te mirise i naučena sam, tako da na okus obratim pažnju tek kad netko spomene!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 18:15
....smrcko,  domaće  zelene  su  strahotne.....ali  ih  mi  jedemo i  veselo  mljackamo,  biće  se  ta  "ljubav"   prenosi  usmenom  predajom   LOL .... stavi  se  kapule,  maslinovog  ulja  i  aceta, a  grančice   morača  ostanu za  miris....    
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 18:09
...Hoya,  dočarala si super spremanje  zelenih  maslina...LOL...MM  bude  cijeli  u  tom  mlijeku  od  maslina  i  naravno  mastan  i  sve  oko  njega...
...a  jesi  li  se  sjetila  mirisa  morača  kad  se  zapare??
...to  je  ipak  ljepši  dio  priče...kako  zoveš  morač  -   komorač??!!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 06:35

Sad si me prisjetila panja, drvenog bata i udaranja njime po zelenim maslinama, mlijeka koje je izlazilo iz njih i gorčine masline sa okusom mora u kojem se moče. Može li ikome doći gušt nakon ovakvog opisa? Naravno, dobro zboriš, mora biti rođen na "stini i drači". Morenice!

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 19:50
Znači domaće su još gore, a eto MM ih voli a meni se želudac digne kad ga vidim da ih jedesmiley4555.gif
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 19:46
...smrcko,  provaj zelene  domaće, one  što  se  natuču  pa  zapare...ha,ha... to  je  ,   zapravo,   nešto  užasno  LOL.... mislim  da  ih  možemo  samo  mi  rođeni  na  "stini  i  u   drači"   jesti .....grko,  žilavo...ma   bez   veze.... treba  ih  dobro  začiniti  da  bi  na  nešto   sličilo... 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 19:19
Bravo za suziku i sve što nam je preživjeloClap

Ja nikad nisam mogla progutati masline, probala sam samo zelene i jakkk su mi. U prehrani o krvnim grupama mi je i zabranjena, možda ima što u tome. Zato volim kaparesmiley2579.gif
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 09:24
Hoya, kod  nas  je  tek  najstariji  počeo  jesti  domaće   masline  i  to  crne,  MM  obožava  sve a  i  ja,  dva  mlađa  vole  samo  zelene  tvorničke  i  to  SMS  kojeg  više  nema....Confused

Kontesa,  valjda  će  bit  što  od  nje  kad  izađe   vanka  na  proljeće...LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 09:08
samo neka raste suzika...kad se vrijeme popravi, brzo će se ona oporaviti Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 07:05
I ja sam ti navratila. Gledala sam prošli puta masline i zaboravila kometirati: Ovakve obožavam, ali mi nitko od ukućana ne jede. A mene to tako podsjeća na djetinjstvo u Dalmaciji ...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 09:26
...ovo  je  suzi  koja  je  preživjela  od  ljeta,  naravno  u  kući  je  ,  na  toplom  i  iza  stakla,  baca  novo  lišće  ali  je  vrlo  tanašna  i  nježna...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 09:21
...drago  mi  je  da  ste  bile  u  posjeti,  Smrcko,  Proljeće  i  Baka...

...Proljeće,  imam  onu  šarenu  gailardiu  i  čisto  žutu,  mislim  da  su  to  visoke  sorte...nekako  su  se preko  zime  izdužile  i  polegle  u  travua  još  uvijek  cvjetaju...odlučila  ih  podšišat  pa  što  bude....Stern%20Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 17:14
Bravo MančiceClap, prekrasne slike i slide s.IM-Smiley.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 11:01
Manči konačno stavljaš i nove slikice. Nema šta, kod tebe sve super uspijeva...kaktusi super za vidjeti, i moji se nekakko kilavo drže.

A gailardia...koje boje ti imaš? Isto žutu?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.