Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 69> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefi, predivno. Plumbago je jednostavno čaroban, grk nenadmašan, a za sve ostalo samo najljepše riječi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ma ne mogu vjerovati, moje su u drugoj sezoni tolike zato me čudi njihova veličina....stvarno ne mogu vjerovati..pa čime ih hraniš? što im pjevušiš?
šteta da sam bliže....uf
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala curke na posjeti.
Minimode,ja sve svoje pelargonije bacam ,a na proljeće kupujem druge.Jednostavno nemam uvjeta da ih spremam preko zime. Bergenia,mislim da plumbaga treba obrezivati ali ja ču to učiniti kasnije,kad prestane cvasti jer sad mi ga je žao kad tak još lijepo cvate. Niho,pa upravo sam i zato stavila sliku svoje nove Madagaskarice da te potaknem da i ti pod hitno nabaviš za sebe i da zasjeni moju u svojoj ljepoti ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E ja nemam palmmu ali kad je nabavim mislim da će biti ljepša od tvoje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim spremila si plumbago! kako sam si ga i ja nabavila i naravno spremila, pitam da li ga treba orezati, ako da kako i kada!?
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
štefice, sve ti je krasno i bujno, balkon me je oduševio: Što radiš sa tim pelargonijama tijrkom zime? gdje ih smjestiš?
plumbago je isto predivan, ma sve ti je Super!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Plumbago me opet izbacio iz ravnoteže. Predivan je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Štefice sve jedno ljepše od drugoga, plumbago i grk su moji favoriti, ali i azaleja je prekrasna, ma sve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Samo vi moju jadnicu zezajte a vidi ja i korijenko nemamo Plumbago
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Skoro svi imate taj plumbago, još ću se i zaljubiti, kad malo bolje promislim dali bugica ili plumbago, odlučit ću se za plumbago pogotovo kad vidim tvog i Trišinog kako su vam divni
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau kakv plumbago, a maćuhice preslatke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sve ti je jako lijepo Štefek, vidim "pao" je i novi hibi...baš mi je drago da si si ga pribavila kad ih tak voliš!....Maćuhice savršene..uspjela sam i ja naći danas maćuhice za moju fontanu...samo što nisu imali sve u jednoj boji...pa ću morat malo iskombinirat šareno...nikak da kiša stane pa da to posadim!
Plumbago je savršen!...., a grk...prekrasan!..azaleja...super....ma sve je super!
![]() |
|
![]() |
|
Isprintaj i stavi mu sliku mojega ispred njega ,pa da vidiš kak če ti potjerati nove listiće ![]() |
|
![]() |
|
Moj imao 3 sad ostao 1-i baš kao što kažeš -ćelav je i ružan brate mili
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti
![]() Niho,ja sam takvog benjamina kupila,grane su mu omotane nekim platnom pa izgleda kao da ima debelo stablo,a šta se tiče adama ,on sam od sebe čelavi,šta bi ga još i šišala . Vidjet češ u sred zime ostat če mu jedan list,pa kud bi ga jadnog još i šišala ![]() Al na proljeće ide van i onda potjera puno listova ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je...mačuhice su ti baš krasne..ma sve je lijepo
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i te kako opija od ljepote
![]() |
|
![]() |
|
Ma sve je pedivno ali brate Plumbago opija od ljepote. kako ti ima nako benjamin debelo stablo a nije ni velik puno . Moj ko trkljice ali lijepe listiće ima . Šta se onda dešava s mojim .kad vidim tvoj posramim se - I de mi reci da li Adama šišaš na proljeće
|
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
prekrasno cvijeće.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |