OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 374> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hortenzije su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Otok,predivno je kod tebe!Hortenzije su očaravajuće..I vrt tvoje mame me očarao.Tolike godine ima i tako uredan vrt,to je za sve pohvale!!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Otok, stvarno su hortenzije krasne!
A zašto su ti hauchere u teglama a ne u zemlji? |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Najprije da ti pohvalim mamu,ne samo da još radi nego je vrt savršen.To mi daje nadu ako sa zdravljem bude sve u redu da moj vrt još dugo neće dobiti zamjenu.O tvom cvijeću bi mogla pisati romane,ali bolje govore slike.Bijela hortenzija ti je savršena.Dođe mi da svoje izvadim (nisam ih ja posadila)i posadim bijele.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasno Otok a hortenzije
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
svaka čast za tvoju mamu, draga otok, 81 godina, a tako bogat i uredan povrtnjak
![]() A tvoje je vrt. draga moja, nenadmašan, elegantan i lijep u bilo koje doba
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
OTOK,redovito sam u posjeti kod tebe,evo i sada ti ostavljam tragove.ne znam dali je ljepši povrtnjak ili cvijeće
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U mom vrtu - caruju hortenzije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vidi me Mali Kaktus, procvjetala sam! ![]() Svašta sam potrpala u tu malu gredicu, malo je gužva, ali me baš veseli. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Znaš već sve...predivno cvijeće, kao i uvijek i velika pohvala za majku...povrtnjak je za poželjeti, svaka čast!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala u mamino ime. Prije je uglavnom tata brinuo o vrtu, ne samo o povrtnjaku nego i o cvijeću, a njegova najveća ljubav bili su agrumi i za njih je bio pravi stručnjak. O agrumima je sada brigu preuzeo moj brat. Brat i šogorica stanuju u istoj kući sa mamom i oni imaju jedan krasan mali cvjetni kutak. Tako, ima nešto u genima....
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ma to su životinje od hortenzija, kraljice, prekrasne su.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bila sam danas ovdje i napisala post i onda se ugasio forum i moj post ode.
Svaka čast tvojoj mami da u njezinim godinama tako lijepo održava svoj vrt i cvjetnjak,a sad znam tko ti je usadio ljubav prema biljkama.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ima puno o genima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma vidi te nje procvjetala je.
![]() Lijepo je doći u tvoj vrt,hortenzije ti već cvatu,ja ću još malo čekati na moje.Imam i ja gužve,ali nije mi žao.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno, kod mame je prekrasno! Nek ju zdravlje i volja i dalje nose kroz njene dane, na tvoju sreću!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
prekrasne hortenzije i koraljne zvončike
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Otok svaki put kad svratim u tvoj vrt, ja se dosdlovno razbolim od ljepote!!!!! Hortenzije, hechere, hoste... da mortam birati najljepše, bila bih u delikoj dilemi.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |