Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na trudnoći!!!!
Čuvaj nam se , sve to brzo projde! I ja sam morala mirovat 9 mjeseci, a sad ovaj mali zvrk već leti na sve strane (8 i pol mjeseci)!!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Springy, od srca želim sve najljepše i hvala na proljetnim slikicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je cvijeće prekrasno! baš mi je godila doza ovog šarenila!!!!!
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na česitkama i na razumijevanju!!! Iako me manje ima u smislu komentara, kad god signem škicnem i u vaše prelijepe vrtove i divim se u sebi, da ne bi mislili da sam na vas zaboravila, vi svi ste mi velika inspiracija!!!
A sad, u iščekivanju ostalih proljetnica, da podijelim s vama slike svojih šafrana koji su jedva dočekali sunčan dan da nastave sa šepurenjem . Ibaris je spreman za cvatnju... Cvjetovi kukurijeka nedavno kupljenog, samo ga još nisam posadila, čekam topliji dan. I na kraju moj prvi nectaroscordum, lijepo napreduje... I to je to za ovaj put... Odoh s dragim na trudnički tečaj ! |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselim se s tobom, prekrasni šafrani, kukurjek
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike šafrana... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šafrani se imaju i čime podičiti, divni su!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su ti krasne slike, na prethodnoj stranici i na ovoj!
Vjerojatno ću koju izabrati za radnu površinu mog kompjutera, ako dozvoljavaš! Kod tebe sve pršti od ljepote i lijepih vijesti!................čestitam na trudnoći!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sada ti vrt izgleda prelijepo i raskošno! Posebno šafrani su me oborili s nogu, ali ne toliko koliko krasna vijest koju si podijelila s nama! Čuvaj se, a sigurna sam da će te tvoj dragi čuvati, njegovu pažljivost sam odavno pimijetila (na onoj prelijepoj lončanici )
Kad sam ja bila trudna ( to je bilo prije nekoliko stoljeća...čini mi se ) majka mi je znala govoriti da uvijek trebam gledati lijepe prizore ako želim roditi lijepu bebu. Ti imaš toliko lijepog u vrtu da ti bebica mora biti prelijepa!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veseli mali prelijepi šafranići I moj iberis tako izgleda!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su slatki šafrani, a iberis jedva čeka da procvjeta!
Na nazivu bugarskog luka sam si polomila jezik .
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, Nataly, Mali kaktus, Antonija, bergenia, Misty-da, Mira021, Enrikova nona, Sunseeee - hvala vam puno!!!!!!
Evo me opet da vas još malo udavim sa svojim šafranima - al toliko su mi slatki da im ne mogu odoljeti !! Pa da vam pokažem i mini narcise koji sad polako kreću s cvjetanjem. Pa anemone blanda i puškinije od prošle godine... E, ovo su novi šafrani prvi put posađeni u jesen pa malo kasne, trebali bi biti ljubičasti. Rozi zumbuli polako dobivaju boju. Bijeli muscari napokon mi niče... I na kraju samo dio tulipana, onih novih kod mene - jedva čekam da krenu sa cvatnjom, skupa sa starima!! Bijeli... Papagaj tulipani... To je to! |
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da, zaboravih se pohvalit sa bugarskim lukom, sad su 3 izašla, juuuuuuupi!!!!!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne daviš uopće sa slikama. Ovi šafrani su mi tako efektni. Kod mene još ništa ne cvate pa uživam u vašim vrtovima. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakvo davljenje,ovo je pravo uzivanje
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly - malo strpljenja i cvjetići će stići. I kod mene su zasad samo šafrani u cvatu, zato ih i volim sadit jer tako rano cvjetaju, nekako mi lakše dočekat ovo ostalo .
Gioiaa- hvalaaaaaaa... |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti davi ,i davi,i davi sa ovakvim slikama i ubuduće,e ja sam uživala,a tek kad procvita sve ostalo....
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |