hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne biljčice, a o Hugi da i ne govorim
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani koliko god puta gledala tvoje divne bodljikavce, svaki put me ponovo ostave bez daha. Definitivno su najljepši , samo ih je Fugo nadmašio svojom ljepotom. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga fany doista si svestrana, ovi kaktusi su prekrasni.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala vam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kaktusi su super,ali Hugo na dvije noge je savršen!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
hvala mari za pohvale mojih bodljikavaca a ova ljubimica je LJUBIMAC, ali nije bitno važno je da ti se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za bodljikavce
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baš me raduje vidjeti vas u mom vrtu , hvala na posjeti i komplimentima mojim bodljikavcima i mom hugiću
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
bodljići su divni
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hibije sam unijela u kuću i sada su na prozorskoj dasci gdje imaju dosta svjetlosti ovaj najveći još uvijek cvjeta a ima još i pupoljaka
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovaj fikus sam nedavno dobila od prijateljice na poslu |
|
![]() |
|
moje brugmansije još cvjetaju a i pune su pupoljaka.još su vani samo sam ih premjestila ispod natkrivenog dijela terase
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us adenium i plumerija koju sam posijala proljetos |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Pozdrav, eto da se javim da sam bila kod tebe u pregledavanju vrta, a sobno biljke su ti prekrasne i izgledaju njegovano i zdravo.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us SEMIRINE KORPISE naša formašica semira mi je proljetos poslala male alojice i sve do jedne su se super ožilile i napreduju i ovako sada izgledaju, a u nedjelju sam imala tu čast da je lično i upoznam jeste da je bila samo u prolazu što mi je jako žao da nismo mogle malo više pročavrljat ali mi je drago da smo se srele,tom prilikom mi je donijela i mnogo pelcera i sjemenki. HVALA SEMIRA! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divni sukulenti |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |