Cvjetni spomenar |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 32> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo žuto san ja lani imala, OTOK mi ga je identificirala, sanvitalija se zove, meni se na kraju ljeta maćala i ja je izgulila iz zemlje!
ostalo cvijeće koje si nam pokazala ti je prelijepo a ti to znaš i lijepo uslikati! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto što je jako jako lijepo, da bar ja imam mjesta za to, ali na balkonu nemaam.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo svijeće i dobre slikice
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno!
Znači ono što kod mene tek sramežljivo cvate - to su floksići, a kod tebe su u punom cvatu . Ali mi je zato takva cinerarija prezimila i ima pupoljke. |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo, lilika, ipak si popikala sve kaj si rekla. A ja mislila da malo muljaš.
Dakle, ono je stvarno cinerarija! Ne bih nikad rekla. Al stvarno je prekrasna. Sad mi je, naravno, žao kaj je nisam i ja uzela. Ma dobro, znam di ima. Floksići su se baš super rascvali, one lijeve, tamnije i ja imam, al nisu tako gusti. Jesi umorna? Ja sam strgana! |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Santivaliju sam i ja kupila ove godine prvi put i stavila ju u viseču košaru zajedni s lepezom
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji predivan pogled ispod trešnjinog cvata!?
Žuti cvijetak - sanvitaliju sam ove godine kupila prvi puta i popikala je između crvenih đirana.........vidjet ćemo što će biti!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je tvoja tema pravi cvjetni spomenar!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno cvijeće živopisnih boja
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvić, Tatjana, Kaktus, Anaida, Magnolia, drago mi je da vam se sviđa moj cvjetni spomenarčić, trudim se poslikati koliko mogu bolje, a ponekad se sama sebi čudim kak mi je nešto dobro ispalo.
Antonija žao mi je što si izgulila sanvitaliju. Al si me ipak nasmijala s guljenjem. Anči39-jel tvoja na suncu? Moja se prži cijeli dan. Nadam se da će biti ok. Bergenia, drago mi je da ti se sviđaju slike, a kud si ti sa svojom sanvitalijicom, na sunce ili poluhlad? Otok-phloxići su se ove godine raspojasali u svim smjerovima, sutra ću ako uspijem poslikati još nekoliko vrsta koje imam. Oni malo kasne, jer nisu na samom suncu kao ovi prvi. Dođi mi opet! Bigi, hvala ti još jednom što si mi pomagala nositi cvjećke do auta. Divno je kupovati sa Bigmamom, ona i plati. Malo smo se preforsirale ovaj vikend, al sve će to ljubav i vrijeme zaliječiti. Danas sam isto bila vrijedna, do mraka sam kopala, otimala travi mjesto, sadila, sijala i tak.... Možda do prvog maja i napravim nešto. I na kraju svima veeeeliki zagrljaj i nove sličice! Nove heuchere i pogled na japanca! Magnolia stelata i njezin pup, žuti zumbuli i pakujci nabujali u kamenjaru. Plavi phloxić, nešto bijelo zeleno, i još phlohića. Hoste, heuchere, waldstainija, karanfili, žuto rujni tulipani, parrot tulipan i još malo pogled prema kamenjaru. edit- Belina, hvala na komentaru, a tučak i oprašivanje , nadam se da je u redu, nos, naravno! Čekam vas i dalje! |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Waterlily,prekrasan cvijetni spomenar,slike profesionalne,hvala ti na
prikazanoj ljepoti cvijeća,tučak mi je oprašio nos.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe slikice! i ja san novopečeni haucheroljubac!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija-Ja ponosno mogu reći da sam uspjela zapelcati lani čak nekoliko crvenih heuchera. Zanima me da li će tako biti i sa ovim mekolisnima.
Mene je zarazila Sara kad mi je pokazala svoje uživo prije nekih desetak dana. Zaboravila sam slikati ukrasnu djetelinu, heliotrop, te solomonov pečat koji je provirio glavice. |
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je na popodnevnom suncu .
Na lukovima od clematisa .
Sada se malo plašim ovog najavljenog zahlađenja .
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je u vrtu, lijepe fotografije i kolaži, svaka čast
|
|
život je more
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su prekrasne, ali daj stavi malo veće da se bolje vidi .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči39-ne boj se, oni nas samo plaše!
Anastazija, Lantana i 1234Drenova-hvala na posjeti, a nažalost ove kolažirane slike ne mogu biti veće. Evo ponavljam neke, koliko sam stigla ponovo skinut. Pusa svima i laku noć! Šareni pogled Šuma pakujaca Nešto novo i nepoznato! |
|
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove tri slike i dosta za danas! |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, uživala sam u slikama, bojama, kombinacijama
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |