|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 43> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
Koliko imaš ljubimaca? Gora si od mene...
![]() I meni je kaktus procvao a nisam ga zalijevala već mjesec i pol, i u prostoriji je gdje se temperature spuste do 5°C. Za ovaj sukulent ne znam može li opstati vani. Moje mišljenje je da ne može.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
ljubimci su ti preslatki
![]() poklon isto, i ja sam imala fitoniju,ali je uginula, joč ne znam od čega!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Lavanda pod snijegom je prekrasna.
A veliš kaktus procvjetao jer si ga previše zaljevala, pa bolje da je procvjetao nego se utopio!
![]() Za onaj sukulent, mislim da je graptopetalum, sam ti ja "stručnjakinja"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
Kaktus je ..... uh, predobar!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dragi moji šetači, hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima! U mom vrtu i okučnici nema ništa novoga osim još malo bjeline koja polako nestaje.
Nadam se da će uskoro doći toplije vrijeme te da ću konačno moći uživati u blještavilu boja i sunčevoj energiji.
Evo, predstavljam vam nešto novih stanovnika mog malog cvjetnog carstva!
Kao i kod svakog posjeta nekom centru ili dučanu, noge me same vode u vrtni dio a lukovice, sjemenje i ostale biljčice stidljivo uskaču- same od sebe- u kolica, tako da uvijek izađem bar s jednom novom biljčicom.
Slatka i lijepa ovisnost!
Nisu neke profesionalne slike, kao kod naše drage Tije, ali se nadam da će te uživati.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Prekrasni stanovnici tvoga malog carstva
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
A, sad bi vas molila za malu pomoć!
Koji dio ovih gomoljčića anemona ide gore a koji dolje kod sadnje??
![]() okretala sam ih na sve strane i promatrala, čak sam gledala i preko povećala, ma sve mi je isto.
Bit će dobro ako sam one koje su već u zemlji posadila naopako- onda ću na mali izlet pa ću ih ići pogledati u Indiju!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Obavila si lijepu kupovinu, posebno su mi simpatični kaktusići.
Što se anemona tiče, one će narasti i ako ih okreneš neopačke, možda će im samo malo dulje trebati. Znaš kako ih ja sadim - malo ih nakrivim, pa im onda bude lakše ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Prekrasni noviteti Sunce!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
zbilja je prekrasan
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Draga sunceeee , to su novosti ! Opet cu ti doci u posjetu vidjeti kako sve raste i cvijeta ! Super !
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
koliko noviteta!!!!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
vidim ja da će tvoj vrt ove godine biti još raskošniji,noviteti su interesantni,biće cvječki a bogami i sjemenki za žicat
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Već sam ti upala usred postavljanja slika i rekla da su noviteti krasni, a sad moram reći da je i ulaz, ovako preuređen, jako lijep
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Nije dosta što se zaraza širi forumom, nego je prenosimo i na naše bolje polovico, pa zar to nije predivno. Polica s kaktusima je prekrasna, a noviteti, jedva čekam da to sve posadiš. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |