Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 43> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim ID
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mammillaria geminispina
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
|
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ivana000
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam dobila pelcere ove biljčice, no nisam sigurna dal je to aloa ili haworthia.... matična biljka je imala narančasto-crveni cvijet (ako će ta informacija pomoći pri identifikaciji ). Hvala
|
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam zdvojan oko toga ,neko je navodi kao havothiu a neko kao alou,neznam koja je najnovija nomenklatura ja je vodim ko haworthia attenuata
|
|
ivana000
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tnx tekel malo sam guglala i meni više liči na aristatu nego na attenuatu, baš zbog ove male tanke bijele niti na vrhu svakog listića :)
|
|
tekel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toćno aristata samo se navodi i kao aloe i kao haworthia
|
|
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima, nova sam na ovom forumu. Prije nešto više od godinu dana počela sam sakupljati sukulente, sad ih pokušavam identificirati, i većini sam uspjela pronaći ime preko interneta, ali na par njih sam zapela. Konkretno ovaj izdržljivi mali vrag, prije godinu dana sam dobila dva listića, i evo što je od njega ispalo u 365 dana
|
|
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još jedan, ovog sam kupila jučer kod neke tete na pazaru, rekla je da, kad raste u dobrim uvjetima, ovako je tanak i štapićast, a ako ga ostavim u što goroj zemlji sa što manje zalijevanja, listovi će postat debeli i postat će prekrasan. šta je to?
http://s881.photobucket.com/user/tangerina2/media/IMAG1164_zps96fc5923.jpg. - |
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je Kalanhoe tubiflora |
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki hvala :)
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda mi kao Sedum nussbaumerianum |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
bibi193
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zadar(Privlaka) Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još jednoga cije ime ne znam, dali netko zna možda ? i znam da nije mjesto za pitati ali pošto su ovo okolo sve mladice njegove nisam sigurna da ih uklonim pa njemu olakšam ili da ostavim sve ove mališane na njemu i oko njega? Glikice hvala na prijašnjoj identifikaciji
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
echinopsis
da je to moj kaktus ne bi dirala mladice,bilo bi vrlo interesantno gledati ga kako raste,a ti kako želiš |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro ti veli Mali Kaktus, to se ne dira, neka raste i buja, što bujniji to je ljepši.
|
|
|
|
bibi193
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zadar(Privlaka) Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budem ja njega ostavila tako, ma mama me ubjeđuje da mu mladice crpe energiju pa sam se zato dvoumila al meni je ovako baš simpa pa cemo vidjeti sta ce biti od njega kad još malo poraste..
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa njega ne crpi, on tako raste, ostavi ga na miru neka se razraste. Moji su svi ehinpsisi takvi i sasvim su ok, a imam ih puno i dugo.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |