Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora by Floramye
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora by Floramye

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 55>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2013 u 19:10
Miska, Monna, Ajama, Moon - hvala vam cure!

smile113

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2013 u 19:16

kućna srećica je našla svoje mjesto ispod voštanog zvončića

i hakonechloa je dobila nove boje

Mislim da su ovo posljednje slike ove vrtne sezone...
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2013 u 20:59
Prekrasne su mi ove slike, to je baš sve ono što se meni sviđa.
A što se tiče vrtne sezone.....nije kraj, nikako. Vrt uvijek traje: travke, sedumi, čuvarkuće....sad tek počinju dobivati na ljepoti, mijenjaju boje nijansu po nijansu. A tek inje kad se nježno pohvata po vlatima trave, po panjevima; samo trebaš promatrati. Bit će tu još ljepote, a na tebi je da ju uloviš !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 16:29

Prekrasne slike !
Dobro kaže Glikica - nisu to zadnje slike, samo gledaj i sjeti se nas koji čekamo nove slike  Wink !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 18:06
Prošvrljala malo tvojim vrtom.... lijepe su ti ove slike jeseni.
I slažem se s curama, sigurno nisu posljednje ove sezone! Uvijek ima nešto što nas iznenadi.....Heart
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 18:41
Krasne slikice jeseni u tvom vrtu. Posebno mi se sviđa prva slika
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:21
Lijepe, jesenje boje tvojeg vrta. Ja cu izdvojiti Hakoneclou. Da li ti Oxalisi ostaju vani preko zime, jer ja svoj crveni drzim u tegli.?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:46
Prekrasne slike. Iz tvog vrta učim da su trajnice prekrasne, jer ja sam uvijek odbijala saditi trajnice misleći da su dosadne i da se ponavlja uvijek isto. Vrt ti je fantazija. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:46
Kao i uvijek kod tebe sve lijepo i neumorno cvjeta. Klematis je zaista poseban , baš mi se sviđaThumbs Up
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:53
Prekrasne su ti jesenje slike draga smile64
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 22:35
Ja jednostavno ne mogu vjerovati da do sada nisam posjetila ovaj predivan vrt. Pregledala sam sve od 1-21 i uživala u tvojoj "džunglici". Imaš prekrasnoga cvijeća i sve je jako lijepo i pažljivo složeno. Da me pitaš šta mi se najviše sviđa, nisam sigurna da bi mogla dati odgovor.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 00:27
ClapClapClapClapClap
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 12:30
Draga Floramye kod tebe je lako ostaviti komntar nakon šetnje po vrtu jer je sve prekrasno, anemone bijele izgledaju tako otmjeno, niti roze ne zaostaju, gaura ima prekrasnu boju, ove niske izgledaju prekrasno, jedva čekam proljeće i opet nove slike i da se vidi preuređenje u vrtu.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 18:03
ovoj zadnjoj slici nedostaje još samo šarena djetelina.
floramye da li vadiš te djeteline iz zemlje
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 20:46
teško je reći ovo mi se sviđa  a ovo manje -Smilekad se meni sve sviđa i onda gledam isponova da odaberem ali nemogu kada je sve posebno
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 15:44
Glikica - Je Glikica, imaš pravo. Samo što sam ti ja smrzlo LOL!

Anastazija, Moon - Pohvala od nekoga tko ima prekrasan vrt puno znači! Hvala vam od Heart!

Dadinica - Volim kad švrljaš! Wink

Carol - Zeleni oxalis je prezimio vani. Crveni sam kupila ovog proljeća i namjeravam ga ostaviti vani, uz zaštitu naravno. Pa šta bude, bude! Javim ti na proljeće!

Karli - Hvala ti! Nisu trajnice dosadne, uvijek nešto premjestiš, nešto novo posadiš (malo se proširišLOL) i vrt ti je svake godine iznenađenje. A i odlične su za one koji imaju nedostatak vremena! Na proljeće izniknu, na jesen se povuku i nema nikakvog zimskog pospremanja!

Josipa, Klaudija8, Mari,5510, Blue Sky - smile113

Anabistrica - Lijepo te vidjeti u mojoj maloj đunglici! Hug Dobro mi došla i drago mi je da si uživala!

Smail - I ja jedva čekam proljeće, puno sam toga premještala, novih biljaka i lukovica zasadila... A već imam i novih ideja (i projekata) za iduću godinu! Nadam se da ću uspjeti ostvariti bar dio toga.

Ajama - Nije ni šarena djetelina daleko! smile79Ona je u produžetku ovih ali taj sam dio formirala sad ove jeseni. Zelena je prezimila vani, ljubičasta je kupljena ovog proljeća. Probati ću ju ostaviti vani uz zaštitu (jastučić od lišća i gore grančice bora).
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 15:46
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 15:47
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 16:36
Ha, jesam rekla da ono neće biti posljednje ovosezonske slike, da nas uvijek nešto iznenadi!!!
Anemone su baš lijepe, ali cvijet onog seduma je poseban, svevremenski!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 18:10

Nadam se da ni ovo nisu zadnje slikice. Nemoj nas lišavati ovakvih krasnih slika. Što se oxalisa tiče, moj je u kamenjaru, ništa mu zima nije naudila, a pretprošla zima je bila oštra (-19).

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.