Flora by Floramye |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su mi ove slike, to je baš sve ono što se meni sviđa.
A što se tiče vrtne sezone.....nije kraj, nikako. Vrt uvijek traje: travke, sedumi, čuvarkuće....sad tek počinju dobivati na ljepoti, mijenjaju boje nijansu po nijansu. A tek inje kad se nježno pohvata po vlatima trave, po panjevima; samo trebaš promatrati. Bit će tu još ljepote, a na tebi je da ju uloviš !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike ! Dobro kaže Glikica - nisu to zadnje slike, samo gledaj i sjeti se nas koji čekamo nove slike ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošvrljala malo tvojim vrtom.... lijepe su ti ove slike jeseni.
I slažem se s curama, sigurno nisu posljednje ove sezone! Uvijek ima nešto što nas iznenadi.....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slikice jeseni u tvom vrtu. Posebno mi se sviđa prva slika
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe, jesenje boje tvojeg vrta. Ja cu izdvojiti Hakoneclou. Da li ti Oxalisi ostaju vani preko zime, jer ja svoj crveni drzim u tegli.?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike. Iz tvog vrta učim da su trajnice prekrasne, jer ja sam uvijek odbijala saditi trajnice misleći da su dosadne i da se ponavlja uvijek isto. Vrt ti je fantazija.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek kod tebe sve lijepo i neumorno cvjeta. Klematis je zaista poseban , baš mi se sviđa
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti jesenje slike draga
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja jednostavno ne mogu vjerovati da do sada nisam posjetila ovaj predivan vrt. Pregledala sam sve od 1-21 i uživala u tvojoj "džunglici". Imaš prekrasnoga cvijeća i sve je jako lijepo i pažljivo složeno. Da me pitaš šta mi se najviše sviđa, nisam sigurna da bi mogla dati odgovor.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Floramye kod tebe je lako ostaviti komntar nakon šetnje po vrtu jer je sve prekrasno, anemone bijele izgledaju tako otmjeno, niti roze ne zaostaju, gaura ima prekrasnu boju, ove niske izgledaju prekrasno, jedva čekam proljeće i opet nove slike i da se vidi preuređenje u vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovoj zadnjoj slici nedostaje još samo šarena djetelina.
floramye da li vadiš te djeteline iz zemlje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teško je reći ovo mi se sviđa a ovo manje -kad se meni sve sviđa i onda gledam isponova da odaberem ali nemogu kada je sve posebno
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica - Je Glikica, imaš pravo. Samo što sam ti ja smrzlo !
Anastazija, Moon - Pohvala od nekoga tko ima prekrasan vrt puno znači! Hvala vam od !
Dadinica - Volim kad švrljaš!
Carol - Zeleni oxalis je prezimio vani. Crveni sam kupila ovog proljeća i namjeravam ga ostaviti vani, uz zaštitu naravno. Pa šta bude, bude! Javim ti na proljeće!
Karli - Hvala ti! Nisu trajnice dosadne, uvijek nešto premjestiš, nešto novo posadiš (malo se proširiš) i vrt ti je svake godine iznenađenje. A i odlične su za one koji imaju nedostatak vremena! Na proljeće izniknu, na jesen se povuku i nema nikakvog zimskog pospremanja!
Josipa, Klaudija8, Mari,5510, Blue Sky -
Anabistrica - Lijepo te vidjeti u mojoj maloj đunglici! Dobro mi došla i drago mi je da si uživala!
Smail - I ja jedva čekam proljeće, puno sam toga premještala, novih biljaka i lukovica zasadila... A već imam i novih ideja (i projekata) za iduću godinu! Nadam se da ću uspjeti ostvariti bar dio toga.
Ajama - Nije ni šarena djetelina daleko! Ona je u produžetku ovih ali taj sam dio formirala sad ove jeseni. Zelena je prezimila vani, ljubičasta je kupljena ovog proljeća. Probati ću ju ostaviti vani uz zaštitu (jastučić od lišća i gore grančice bora).
|
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da ni ovo nisu zadnje slikice. Nemoj nas lišavati ovakvih krasnih slika. Što se oxalisa tiče, moj je u kamenjaru, ništa mu zima nije naudila, a pretprošla zima je bila oštra (-19). |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |