Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja, ta naša majčica priroda je ponekad zaista okrutna, no vjerujem da će se polako sve oporaviti, a ruže su ostale netaknute, ipak su one kraljice cvijeća. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajmeeee, Dado tek sam sada pročitala što ti je tuča napravila
![]() No nadam se da ipak šteta nije prevelika i da će se cvijeće oporaviti.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
oprosti mi tek sad sam vidjela šta ti je tuća napravila
![]() Mislim da si pitala za ime roza cvjetiće- turski karanfilčić
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
dada28, sada sam vidjela tvoje jadno cvijece, iako se nadam da je u medjuvremenu vec bolje. Jako tuzna slika tvog lijepog vrta. Mogu si misliti da ti je bilo, ili je jos uvijek, jako tesko. Ali nemoj odustati, sigurno ce se sve oporaviti i onda ces se opet moci radovati i uzivati kao i prije.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sta reci?jos se secam proslogodisnjeg nevremena i mojih jadnih biljki,tako da mogu pretpostaviti kako se osecas
![]() Ruze su ti velicanstvene ,kao i lonicera ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dada baš mi je žao..ali oporavit će se biljkice..meni je bila tuča sve samljela u kašu..šlogirala sam se ali eto ipak je dosta toga preživjelo i sad se ništa nevidi da je bilo koma..ruže su krasne a ikozija krv ..jel to čisto žuta?..ja imam bijelu sa žutim miriše do ludila
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Danas popodne je opet bilo oblačno, odjednom su se navukli neki teški, sivi oblaci, a cijeli dan je pržilo sunce...da ste vidjeli kojom sam brzinom micala cvijeće, misleći da na tu sparinu jedino led može padati...tko se jednom opeče i na hladno puše...na kraju, ni kapi kiše, hvala Bogu, ni leda. Ona lonicera je potpuno žuta, a tu mirisnu imam i ja(najprije bude bijel cvijet, a onda žut), stvarno super miriši, poput jasmina. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() A bas mi je žao zbog tuče...ali što možeš protiv više sile...događa se...tako sam i ja bila tužna kad je bilo jako jugo s metarskim valovima, a vrt ne možeš nikamo skloniti...pa ruže stradale...ali evo pelcaju se nove pa cemo obnoviti opet sve...Majčica priroda nam valjda samo pokazuje kako je ipak jača... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dada šta misliš da je tuča gadna..a mene odnosno kuću i vrt opalila pijavica prije 4 god..nemoram ti niti reći kako je bilo..sve strgano,iščupano..odletjelo..pa eto vrt je čio ko sunce.Važno da mi nitko nije strado a ostalo će doći samo po sebi..
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Hallo, I am back! Ili kako bi to rekli po domaći...Bok, ja sam se vratila! Evo par novih fotkica iz mog vrta....sve se dobro oporavlja nakon onog leda.
![]() ![]() Oporavljena anđeoska trublja ![]() ![]() S obzirom da nam nedostaje dio rine, moj muž je odlučio, napraviti nešto gdje će se sljevati voda...ovako nekako bi to trebalo izgledati... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobila sam dva hibiscusa ![]() ![]() Hosta se potpuno oporavila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, da se malo pohvalim...ovo sam dobila za rođendan ![]() ![]() Fotkice su mi malo mutne... ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Za cvijeće ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
prvi put sam prošetala tvojim vrtom,sve je
![]() I moje cvijeće je led stukao,ali nedaju se naši cvjeteki,usprkos svemu. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma super....kao da nevremena nije ni bilo....sve je prelijepo a posebno poklon
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bravo za tebe i tvoje cvijeće, a sviđaju mi se i tvoji novi cvijetići
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
¸eto da nisam čitala o nevremenu nebih niti znala da je bilo..
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Uhhh
![]() Joj krumpirko krasno izgleda u tom zelenilu
![]() ![]() E,koje su ti boje hibiscusi?
Orihideja ne može biti drugačija nego prekrasna no i dvorište u pozadini nje je isto takvo
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Gledam lonceru, baš je krasna, kako ju njeguješ? Koliko dugo cvjeta?
Grozna tuča! Hacijenda je prekrasna!!!!! I kad bi kupovala psa, tvoj bi ljubimac bio moj izbor, ali eto ja sam više tip za mica mace
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Haj Dado! Ti i Rea opet nestale? Vrt ti se lijepo oporavio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
dada tvoj vrt je odmor za oči,uvijek mi je drago ponovno pogledati tvoje slićice.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš se veselim što ti se je sve tako lijepo oporavilo, i što je bujno i prekrasno ko i prije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |