Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 35> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
preostali cvjetić Seduma Sieboldii
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aucuba japonica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kineski šaš
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aconitum-Jedić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vrtna fuksija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Kako su lijepo psić i sedum uskladili boje svoje garderobe, predivni su oboje. Asteri su mi definitivno kraljevi jeseni, pennisetum sam govori dovoljno za sebe. A fotografija fuksije je pre, predobra, pogotovo prva, doslovce se može vidjeti prah na prašnicima. Čestitke i na umijeću vrtlarenja i fotografiranja.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Rajski vrtovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
temzi
![]() Prekrasne su ti ruže,asteri,fuksija,sedumi i slike su savršene,ali Mina u rozom je prava ljepotica!
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Temzi , pa to je svaki put sve ljepse i ljepse !
![]() |
|
![]() |
|
Draga Miškice puno ti hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee hvala ti na posjeti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
aster su posebni
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve je krasno no moram izdvojiti fotku vrtne fuksije, posebno me osvojila
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mene je osvojio tamno crveni sedum (čuvaj sjeme)! No, lijepi su i asteri, i ruže, i fuksija, i... Misliš li da će aukuba moći prezimiti vani?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prošetala sam i oduševio me jedić radi boje no sedumi su savršeni
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U ovom je vrtu puno cvjetnih osvajača koji su me davno osvojili, a opet, kad god ih vidim, iznova me osvajaju. Penisetum slavi jesen u jesenskoj halji. Ma tko mu može odoljeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Hvala vam drage moje na posjeti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina draga, za sedumić nema frke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |