Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 92> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imperata cylindrica...al sam joj se obradovala
![]() matrona je dobila svoje novo suncanije mjesto... ![]() povratić koji mi je predivan ![]() gredica koja napreduje...nista se nije osušilo....hahhahah ![]() ![]() nova samo za one sto vole jacu hladovinu... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nesto novih slika
![]() zasad manji iza kuce ![]() a ovo smo se malo igrali...ima dosta sukuleneta nez gdje bih sa njima...ovo ce ici u djecju sobu... ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijepo, draga moja, krasno napreduješ! Lijepo je to kada imaš veliku okućnicu koju bez problema možeš obogatiti i ukrasiti cvijećem i biljkicama.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
malo od onoga sto ce se siriti...
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Na drugoj ne znam što je, ali povratić nije. |
|
![]() |
|
na drugoj je ono sto sitne lukovice ima sto sam rekla dosta...indijanska kopriva nisi li ti meni nju dala?
|
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Nije čudo što si se pogubila u nazivima cvijeća. Odjednom si se našla "oči u oči" sa 100 vrstA. Glavno da oni rastu, a imena ćeš zapamtiti poslije.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo ti to razvrstavaš po gredicama - sunčana gredica, sjenovita, gredica za one biljke koje će se jako raširiti... odlično se ti brineš o njima. Puno si posla napravila, puno toga posadila. Ma i ja ti svake godine premještam, tražim bolje mjesto nekoj biljci ili je premještam zbog boljeg odabranika. Uživaj u učinjenom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za vrijedne ruke, bit će to krasan vrt.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
malo novog mjesta do proljeca,mozda bude kakav pelcercic..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jedan pogled na prednje dvoriste...pravi jesenski....puno lisca nisam kosila ni mela ovih dana...posebno sam zainteresirana da miovaj kamenjer desno bude uspjesan i da ivaj zid popunim penjecicama i cvijecem da bude poseban...to je nasa roditeljska kuca koja se morala srusiti jer je jednom izbio pozar i nije se moglo ulagati u nju...majka je brzo nakon toga umrla pa nisam ni htjela...shvatili ste...ovaj je posvecen mom djetinjstvu i mojim roditeljima...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovaj sam slucajno jucer primjetila da trune iz korjena...tako mi itreba ....sve se vrati...
![]() al zato ovaj samo sto neposti cvijet...nema mu sunca ![]() al zato se ova ljepojka neda... ![]() ![]() ovaj sam od srca dobila mora da zato jako ljepo napreduje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nesto od korjenka...jucer smo pravili nismo stigli zavrsiti...al polako sutra cemo..
medvjedja vlasulja ![]() puzajuca sadarka ![]() bijele margarete ![]() hipericum calycinum ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i jos smo pogled iza kuce...uspjesno smo presadili slive.pitomi kesten i nekih grmica....vrt je sad na redu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Lijepo napreduješ, samo nastavi. Treba pokušavati, učiti i biti uporan a onda će samo jednog dana zasjati od ljepote
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |