Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 208209210211212 243> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Nisa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo molim, koja je ovo biljčica? Kad se protrlja, ima ugodan miris.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina-to je mažuran-marjoram
Sanja,kod tebe je konopljuša |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Trava
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava, puno ti hvala na identifikaciji.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
billie
Novo sjeme Pridružen: 28 Srpanj 2014 Lokacija: nova gradiška Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako vas molim da mi pomognete otkriti koja je ovo biljka jer ne znam kako bih se brinula o njoj.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aichryson
|
|
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li znate o kojoj je biljci riječ?
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanovaepoznati_grmic/72829.aspx - http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanovaepoznati_grmic/72830.aspx - Unaprijed hvala LP |
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li mi netko reći o kojem je cvijetu riječ na slici...unaprijed hvala!
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi46 to je Clerodendrum Bungei variegated leaf, prekrasan ti je
|
|
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
,,,hvala temzi ali nažalost nije moj...sestrična nabavila iz mađarske a nezna što je..hvala puno
|
|
billie
Novo sjeme Pridružen: 28 Srpanj 2014 Lokacija: nova gradiška Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi hvala vam puno, postala sam fotke na tri weba nitko ništa ne zna. sad se napokon mogu adekvatno pobrinuti za njega :)
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Billie drago mi je da sam pomogla i želim ti veliku dobrodošlicu na ovaj divni forum!
|
|
|
|
Razz
Novo sjeme Pridružen: 02 Kolovoz 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!
Nadam se da sam na pravoj temi! Ovo je prva godina da imam neko svoje cvijeće i nemam pojma o njemu. Naime, iza surfinija mi je nikla biljka (sad je već i porasla) kakvu nemamo u vrtu i ne znam što je, ali lijepa mi je i voljela bih znati o kojoj se biljci radi. Ispričavam se ako je već netko imao isti upit, ali ova tema ima jako puno stranica... :) EDIT: Baka kaže da je drač i da ju počupam, ali neću! Sviđa mi se. |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Razz.
Baka je dobro rekla, to je korov. |
|
Razz
Novo sjeme Pridružen: 02 Kolovoz 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polygonum persicaria, lady's thumb. Ako sam dobro našla. I to u atlasu korova, pa guglanjem. I kaj sad da radim? Je l' zna netko je li jako opasno za druge biljke da je ostavim? :(
|
|
LadySunshine
Novo sjeme Pridružen: 03 Kolovoz 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaci isla sam na google search i nigdje nema ove mile biljke....nedavno sam ju kupila a vec joj se zuti vrh jednog lista, zelim znati zasto je to tako,i zato trebam vasu pomoc.....dakle ona ovako izgleda :
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Provjeri pod Aucuba
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razz, neće škoditi, možda čak i tjera bolesti sa susjednih biljaka, po mojem skromnom mišljenju.kad ti dojadi iščupat ćeš ga..samo pazi na ruke da ne dođu u doticaj sa sluznicom, jer biljka je ljuta ko najljuća paprika
|
|
Odgovori | Stranica <1 208209210211212 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |