Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 212213214215216 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 21:00
smile227prekrasne ruze u ocima TM i mirisu do mene,a cak je i skakavac super ispao!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 21:08
Prekrasne ruže, šteta da je vrijeme ovako kišno uništit će ih
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 21:47
Ružice su divne u Međimurjusmile95
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 23:42
smile227koja kolekcija ruza - kao iz najboljeg magazina, ma  kraljice cvijeca uvijek bile I ostale
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2013 u 07:28
Ijuce sam ih gledala...prekrasno .....sto vise reci....Wink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2013 u 12:40
Pa neka si kopirala sukulentni vrtić, meni je to baš drago, znači da ti se jako sviđa i da želiš isto tako nešto imati. To me baš veseli. E da, ako nemaš gdje s tim većim cvjetnjakom, to je problem, no sigurna sam da ćeš nešto već smisliti. Možda imaš neku staklenu stijenu ili jednostavno staviš na neki stalak cvijetnjak tako da biljke imaju svjetlosti.
Još jednom moram pohvaliti ružićnjak. Posebno lijepo je vidjeti toliko ruža na jednom mjestu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2013 u 07:42
... prekrasno je TM ruže ovjekovječio!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sabi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 11:06
Prekrasne su ruže, guštaju ovo lijepo jesensko vrijeme
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 20:31
TM si je dao truda i lijepo ovjekovjecio ruzice. One male zelene na njima treba potamaniti, jer bome od listova ostave samo stapice.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:47
Hvala vam svima,znala sam da će vam se svidjeti ali još malo i one će prestati cvasti i idu u zimski san!

Kad za Međimurje najave samo +2 onda je kod mene obavezno mraz,pa evo zato zadnjih slikica iz mog cvjetnjaka

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:50
astrić procvao u kući i sad ide na mirovanje

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 21:05
hvala ti na savjetu za gnojidbu ,iduću godinu ću tako i ja pognjoiti,kaktusići pravi ljepotanismile73
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 22:12
Uživam u posljednjim slikicama pred njihov zimski san
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 22:43
Kolaž od ružica baš mi je trebao pred spavanje, bolje ću zaspati kad su mi oči pune preljepih bojica, a i suncem okupan vrt i rascvjetan kakrusić nadopunit će predivnu sliku za san. smile57
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 23:46
predivno sve dragasmile64 a slike su mi tako lijepe
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 14:14
Kaktusek, baš su zgodne ove kasnojesenske rascvjetane slikice!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 14:19
Bravo za astrića, sad neka se odmori, da iduće godine opet bude na ponos svojoj gazdarici.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 14:28
I ja sam uživala u zadnjim ovogodišnjim slikama iz tvog cvijetnjaka! smile71
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 11:26

Uživam u tvojim slikama i stvarno se nadam da nisu zadnje ove godine.
Kod mene je sada stvarno lijepo i toplo, sinoć je bila toplija večer nego neke u kolovozu, baš je lijepo  Smile.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2013 u 14:45
Prekrasno,još su ti ruže lijepe,a i sukulenti i kaktusi.Zbog onih nekoliko hladnih dana sve smo morali unijeti u kuću ranije,a vidiš kako im je lijepo na suncu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 212213214215216 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.