dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 212213214215216 222> |
Korisnik | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne ruze u ocima TM i mirisu do mene,a cak je i skakavac super ispao!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne ruže, šteta da je vrijeme ovako kišno uništit će ih
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ružice su divne u Međimurju
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja kolekcija ruza - kao iz najboljeg magazina, ma kraljice cvijeca uvijek bile I ostale
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ijuce sam ih gledala...prekrasno .....sto vise reci....
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa neka si kopirala sukulentni vrtić, meni je to baš drago, znači da ti se jako sviđa i da želiš isto tako nešto imati. To me baš veseli. E da, ako nemaš gdje s tim većim cvjetnjakom, to je problem, no sigurna sam da ćeš nešto već smisliti. Možda imaš neku staklenu stijenu ili jednostavno staviš na neki stalak cvijetnjak tako da biljke imaju svjetlosti.
Još jednom moram pohvaliti ružićnjak. Posebno lijepo je vidjeti toliko ruža na jednom mjestu |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... prekrasno je TM ruže ovjekovječio!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sabi
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ruže, guštaju ovo lijepo jesensko vrijeme
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TM si je dao truda i lijepo ovjekovjecio ruzice. One male zelene na njima treba potamaniti, jer bome od listova ostave samo stapice.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti na savjetu za gnojidbu ,iduću godinu ću tako i ja pognjoiti,kaktusići pravi ljepotani
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživam u posljednjim slikicama pred njihov zimski san
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolaž od ružica baš mi je trebao pred spavanje, bolje ću zaspati kad su mi oči pune preljepih bojica, a i suncem okupan vrt i rascvjetan kakrusić nadopunit će predivnu sliku za san.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno sve draga a slike su mi tako lijepe
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusek, baš su zgodne ove kasnojesenske rascvjetane slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za astrića, sad neka se odmori, da iduće godine opet bude na ponos svojoj gazdarici.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam uživala u zadnjim ovogodišnjim slikama iz tvog cvijetnjaka!
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživam u tvojim slikama i stvarno se nadam da nisu zadnje ove godine. Kod mene je sada stvarno lijepo i toplo, sinoć je bila toplija večer nego neke u kolovozu, baš je lijepo . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,još su ti ruže lijepe,a i sukulenti i kaktusi.Zbog onih nekoliko hladnih dana sve smo morali unijeti u kuću ranije,a vidiš kako im je lijepo na suncu.
|
|
Odgovori | Stranica <1 212213214215216 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |